Home»Sport»Moto»Ducati Multistrada Enduro primește o variantă pentru off-road

Ducati Multistrada Enduro primește o variantă pentru off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Ducatia Multistrada 1200 Enduro, un model destinat aventurilor pe distanțe lungi și nu neapărat pe drumuri asfaltate, a primit o variantă cu mai multe capabilități pe teren accidentat.

Motocicleta italiană a primit un set de anvelope Pirelli Scorpion Rally capace de protecție suplimentare pentru ambreiaj și alternator, lumini LED adiționale, un parbriz nou, un sistem de evacuare Termignoni și un set complet de bull bar-uri de la Touratech.

Motorizarea 1.2 litri rămâne neschimbată și oferă tot 152 CP. Unitatea este cuplată unei transmisii secvențiale cu șase trepte. Clienții au la dispoziție patru moduri de rulare, dintre care unul este pentru enduro, iar altul este dedicat orașului. Consumul mediu declarat este de 5.6 litri la sută, iar garanția standard este de doi ani, fără limită de kilometri.

La nivel de siguranță, motocicleta italiană este avansată, având ABS cu funcție de asistență în viraje, control al tracțiunii, faruri adaptive pentru viraje, amortizoare semi-active cu o cursă a roților de până la 20 de centimetri și chiar un sistem de asistență la pornirea în rampă.

Previous post

Aventură cu trei VW Bulli clasice: 20.000 km în trei luni

Next post

Opel Crossland X: debut în România cu 12.900 euro

No Comment

Leave a reply