Home»Noutati»Diverse»Defender devine Frankenstein în SUA cu un V8 de Corvette

Defender devine Frankenstein în SUA cu un V8 de Corvette

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Defender nu este cunoscut pentru abilitățile sale de accelerare în linie dreaptă sau pentru viteza maximă.

Odată ajuns în Statele Unite ale Americii, un Defender are acces la multe opțiuni de transplant, iar una dintre ele vine sub forma unei conversii populare în SUA, motorul V8 LS3. Cu alte cuvinte, un motor V8 de Corvette își poate găsi o casă sub o capotă de Defender pentru suma potrivită.

Un tuner din Florida numit East Coast Defender a realizat proiectul “Honey Badger” (viezure melivor) care face subiectul acestui material și care implică un motor de 430 CP cuplat unei transmisii manuale Borg-Warner T56. Modificările nu s-au oprit aici, așa că off-roader-ul britanic a primit un sistem de evacuare Borla, pentru a se bucura la maximum de sunetul celor opt cilindri în V.

Pe deasupra, clientul fericit are și un diferențial spate cu alunecare limitată și o casetă de transfer mai puternică, așa cum era necesară pentru o asemenea conversie. În plus, furtunele de frână și de carburant sunt metalice, pentru a oferi un feedback mai bun la pedală și a evita orice neplăcere pe teren accidentat.

Tot pentru drumurile fără asfalt sunt și anvelopele BF Goodrich All Terrain K02, care îmbracă jante de 18 inch. Pachetul este completat de bare de protecție față-spate modificate, dar care sunt tăiate pentru unghiuri și mai bune de atac și de degajare. Luminile față și spate sunt cu LED, pentru a nu sorbi prea mult din energia generată de V8-ul de 6.2 litri de sub capotă.

Interiorul prezintă scaune scoică fabricate de Corbeau, îmbrăcate în piele, dar și un roll cage și un sistem audio JBL. Dacă visezi la un Defender precum cel descris mai sus, trebuie să te pregătești cu 160.000 de dolari, ceea ce e puțin mai mult decât costa un Mercedes-AMG G63 în State, dar în configurația standard. Dacă nu vrei ceva de fabrică, trebuie sa fii pregătit să plătești. Doar cei care au cumpărat îți pot spune dacă merită sau nu. Privind altfel situația, cine mai are un Defender cu V8 de Corvette?

Previous post

Dacia revine la Festivalul Vitezei de la Goodwood din Regatul Unit

Next post

Rezvani pregătește un SUV extrem care va avea peste 500 CP

No Comment

Leave a reply