Home»Noutati»Diverse»De ce să te folosești de E-wallet când joci la cazinou?

De ce să te folosești de E-wallet când joci la cazinou?

0
Shares
Pinterest Google+

Cazinourile online din România și din întreaga lume au mai multe metode de plată, printre care și cele de e-wallet. Pe românește, acestea sunt portofele electronice sau digitale. Funcționează exact după cum sugerează numele. Sunt site-uri/aplicații pe care ții niște bani. Poți să-l încarci cu un card bancar obișnuit și funcționează extrem de simplu.

 

În România, există mai multe portofele electronice disponibile la multe cazinouri. Pe platforme de top precum SlotV, Superbet și Don Casino, poți întâlni portofelele deja foarte cunoscute Skrill, Neteller și Paysafecard. A început să câștige în popularitate și Aircash, deci ai de unde alege dacă vrei să faci plățile printr-un e-wallet.

 

În afară de multitudinea de metode de plată prin portofele electronice, poți cazinourile online din România se mai remarcă și prin oferte. Chiar înainte să te hotărăști să faci un depozit, poți profita de promoții cu rotiri gratuite la înregistrare.

 

După aceea, ai mai multe motive să folosești portofelul digital ca să-ți alimentezi contul. Mai jos, vei vedea cele mai importante 5 argumente.

Pentru suport

 

Portofelele electronice precum Skrill, Neteller, Aircash sau Paysafecard sunt compatibile cu o multitudine de carduri bancare. Poți să atașezi portofelului tău un card de debit sau de credit de la Mastercard, Visa sau Maestro și de la orice bancă.

 

Acestea au posibilitatea să atașezi și mai multe carduri bancare. Pe deasupra, au obiceiul să ofere puncte de loialitate și să aibă diverse campanii promoționale avantajoase.

Sunt în general acceptate

 

Foarte multe cazinouri licențiate în România acceptă plăți prin astfel de metode. Ar fi mult mai simplu să le numim pe cele care nu acceptă, dar și această listă scurtă se diminuează. Faptul că sunt atât de acceptate de platforme înseamnă că sunt sigure și foarte populare în rândul altor jucători.

 

Cel puțin la momentul scrierii articolului, la unele cazinouri nu poți revendica bonusuri prin anumite metode ca Skrill și Neteller. Dar și acest aspect se poate schimba oricând, deci nu-ți face probleme!

 

Oferă intimitate

 

Dacă îți făceai cumva griji de securitatea pe care o oferă portofelele electronice, atunci vom elimina această îngrijorare. Toate informațiile sensibile sunt securizate cu protocoale SSL. Tehnologia în această zonă a evoluat extrem de mult. Apoi, toate portofelele electronice sunt afaceri private, deci se bazează pe satisfacția clienților ca să supraviețuiască. Imaginează-ți ce ar face o breșă de securitate! Practic, ar duce acea companie la faliment. Din acest motiv, operatorii de portofele electronice nu se zgârcesc când vine vorba de investiții care să-ți apere datele.

 

Așadar, te vei bucura de un nivel ridicat de intimitate. La cazinourile online, nu vei alimenta contul direct din card, ci vei folosi un alt mijloc foarte sigur. Nu va trebui nici să oferi cine știe ce detalii ca să-ți deschizi un portofel electronic. Așadar, plățile tale vor fi 100% confidențiale.

Sunt rapide

 

Dacă te-ai săturat să aștepți și o săptămână pentru procesarea unei retrageri, atunci este cazul să schimbi metoda de plată. Spre deosebire de retragerile prin card, care pot dura până la 5 zile lucrătoare, retragerile prin portofel electronic se fac instantaneu sau cel mult în câteva ore. După ce cazinoul ți-a aprobat cererea de retragere, vezi banii în e-wallet imediat!

Acces larg

 

Unele portofele electronice precum Skrill sau Neteller operează și în alte țări. Dacă vrei să joci și la alte cazinouri din lume, atunci se poate să găsești și aceste metode de plată acolo. Cu portofelele electronice, tranzacțiile internaționale au devenit floare-la-ureche. PayPal a deschis acest drum, dar în ziua de astăzi, există o varietate de alte modalități. Toate sunt la fel de simple și de rapide.

Alte motive să faci plățile cu portofelul electronic

 

În afară de cele 5 motive principale pentru plățile prin e-wallet, noi ne-am gândit și la altele care ți se pot părea la fel de importante pentru nevoile tale. Iată care sunt:

 

  • Simplitate: folosirea unui portofel electronic este la fel de simplă ca folosirea unui portofel fizic. Principiul este același: din portofel, poți să plătești sau să încasezi bani în câteva secunde.
  • Portabilitate: cu un simplu cont pe un site sau cu o aplicație de mobil, ai un portofel digital. Așadar, ai nevoie doar de un laptop sau de un telefon mobil ca să faci plăți online.
  • Administrare excelentă a bugetului: portofelele electronice au și un „contabil” care te ajută să vezi cât ai cheltuit. Astfel, poți deveni mai cumpătat la depunerile în cazinouri.
  • Versatilitate: portofelele electronice pot folosi la mai multe plăți online. De exemplu, cu Aircash, poți plăti chiar și facturi sau taxe. Vei avea așadar toți banii într-un loc, ceea ce face ca plățile să fie efectuate mult mai ușor.

Concluzii

 

Să plătești cu portofelul electronic la cazinourile online are mai multe avantaje. Aceasta este o modalitate foarte sigură de depunere și retragere, indiferent de portofelul pe care îl alegi. Sunt și foarte rapide, deci așteaptă-te să primești banii în portofel imediat după aprobarea solicitării de retragere.

Previous post

Castrol lansează primul ulei de motor 0W-20, aprobat simultan de BMW, Mercedes-Benz și VW

Next post

Noul MG HS a fost lansat oficial

No Comment

Leave a reply