Home»Noutati»Dacia vine la Geneva cu un nou membru al familiei Stepway

Dacia vine la Geneva cu un nou membru al familiei Stepway

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un nou membru al familiei Stepway. Oficialii Renault au oferit această informație într-un comunicat de presă.

Pentru moment, nu este clar ce model va primi transformarea în Stepway, dar singurele produse de la Dacia rămase neatinse de această manevră sunt Logan și Duster. Cei de la Dacia au explicat că surpriza lor pregătită pentru Geneva 2018 este un model care va fi vândut doar pe anumite piețe din Europa în cursul acestui an.

Vorbim, deci, despre o serie limitată a unui model Stepway de la Dacia, care ar putea să nu fie oferit și în România. Au mai existat asemenea variante și versiuni care nu au ajuns la noi, deci nu ar trebui să ne mirăm dacă nu se întâmpla acest lucru.

La nivel european, aproape trei sferturi din modelele Sandero vândute de Dacia sunt variante Stepway. Popularitatea acestora nu este la fel de ridicată în România la nivel procentual, dar puterea de cumpărare a consumatorilor locali nu este apropiată de cea a omologilor din străinătate.

Previous post

Peugeot Rifter 4x4 Concept ne arată latura aventuroasă a utilitarei

Next post

Picnic de lux - o propunere de la Rolls-Royce pentru clienți

1 Comment

  1. […] va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o ediție limitată a mai multor modele Stepway din gama sa. Aceasta are un nume diferit în funcție de piața pe care […]

Leave a reply