Home»Noutati»Gama Dacia Techroad: tot ce trebuie să știi

Gama Dacia Techroad: tot ce trebuie să știi

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia a anunțat toate coordonatele care contează în privința seriei limitate Techroad.

Aceasta a debutat public la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, dar acum este disponibilă pentru comandă și în România.

În timp ce pe unele piețe din Europa se numește Ultimate, în România este folosită denumirea comercială Techroad. Așa cum v-am anunțat inițial când vestea acestor ediții speciale a ajuns pe internet, cei care cumpără o Dacia Techroad vor trebui să aleagă între Fusion Red și Highland Grey pentru caroserie.

Indiferent de alegere, ei vor primi jante cu accente roșii, precum și capace ale oglinzilor laterale cu accente de aceeași culoare. Mai precis, carcasele vor fi vopsite într-o nuanță lucioasă de negru și vor prezenta o dungă mediană roșie. Jantele sunt de 16 inchi pentru Stepway, Logan, Dokker, Lodgy și MCV, respectiv de 17 inchi pentru Duster.

În materie de dotări, gama Techroad aduce în plus față de echiparea pe care este bazată sistemul Media NAV (doar pentru Dokker, Duster, Lodgy și Logan), cameră video pentru mersul în marșarier (doar la Logan, MCV și Sandero), volan și nucă schimbător îmbrăcate în piele (doar la Duster) și tempomat (doar la Logan).

Interiorul prezintă o tapițerie cu un model nou, care include nuanțele gri și roșu în diferite zone. Aceste accente exclusive sunt prezente și pe plansă de bord, nu doar pe tapițerie.

De notat faptul că prețul suplimentar adus de echiparea Techroad diferă de modelul care o primește. În cazul lui Logan, pentru motorul 1.5 Blue dCi de 95 CP, este o diferență de doar 50 de euro. La Sandero Stepway și Logan MCV, diferența este de numai 100 de euro pentru același motor.

În cazul modelelor Dokker și Lodgy, versiunea Techroad este un upgrade peste Stepway și implică un plus de aproape 500 de euro în cazul unui motor diesel de 1.5 litri și 95 de cai-putere.

Pentru un Duster Techroad, se pleacă de la echiparea Comfort și diferența de preț este de aproape 700 de euro, însă sunt și mai multe elemente suplimentare față de ceea ce primesc frații de gamă.

Cu alte cuvinte, Dacia Duster Techroad 1.5 Blue dCi de 115 CP 4×2 costă 16.850 de euro. Versiunea de echiparea Comfort a acestuia costă 16.150 de euro, tot cu TVA inclus.

Previous post

Jeep a pregătit șase concepte pentru MOAB

Next post

Mazda are o nouă reprezentanță în București și un nou partener

No Comment

Leave a reply