Home»Noutati»Dacia pregătește un nou model

Dacia pregătește un nou model

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia pregătește un nou model, pe care l-a anunțat odată cu planurile sale de a sărbatori 50 de ani de existență.

Marca din Mioveni nu a furnizat detalii despre următorul său produs, dar este prezentat drept următoarea lansare după actualul Duster. Zvonurile anunță eliminarea lui Lodgy din gamă, dar înlocuitorul său este încă învelit în mister.

La prima vedere, avem de a face cu un break, posibil un MCV cu șapte locuri, însă captura din imaginea celor de la Dacia ar putea să ne lase o impresie greșită despre planurile mărcii din Mioveni. În orice caz, este probabil să vedem un nou crossover de la Dacia, care să aibă tracțiune față și o gardă la sol ridicată față de ceea ce găsim în mod normal în oferta producătorului argeșean.

Oficialii Renault au infirmat în mai multe rânduri zvonuri despre un SUV mai mare decât Duster plănuit în ofertă, deși aceasta pare să fie direcția în care se îndreaptă Dacia. În orice caz, este foarte probabil ca Dacia să primească platforma tehnică CMF de la Renault-Nissan. Aceasta i-ar aduce mai multe tehnologii pentru siguranță și accesul la motorizări electrificate și chiar la variante 100% electrice, care vor deveni realitate și pentru Dacia în viitorul apropiat.

Previous post

Aventură de 18 ani: Călătorie în jurul lumii cu o mașină din 1928

Next post

Încă un SUV electric din China: Singulato iS6

No Comment

Leave a reply