Home»Noutati»Auto»Dacia lansează versiunea Stepway pentru gama Logan și în România

Dacia lansează versiunea Stepway pentru gama Logan și în România

0
Shares
Pinterest Google+

Anunțată inițial pentru piața din Rusia versiunea Stepway pentru Dacia Logan este disponibilă acum și în România. 

Versiunile Stepway se remarcă prin aspectul robust subliniat atât de protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și de jantele de 16‘’ Flexwheels. 

Interiorul dispune de o tapițerie specifică, în două nuanțe de gri. Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Confortul oferit este subliniat de prezența unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele.

Noul Logan Stepway asigură un spațiu generos pentru pasageri și bagaje, volumul portbagajului situându-se printre cele mai bune din segment (510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată).

Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au in exclusivitate culoarea Bleu Azurite. Opțional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Modelul este disponibil în 3 variante de motorizare. Este vorba propulsorul pe benzină TCe 90 și de două motoare diesel : Blue dCi 75 și Blue dCi 95.

Prețurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și
12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95.

Previous post

Nissan Juke Nismo RS 1.6 DIG-T - ultima strigare

Next post

Kia Niro 1.6 GDI HEV - Puțin din toate

1 Comment

  1. […] prezintă cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway. Cu dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale generației […]

Leave a reply