Home»Noutati»Dacia Duster primește o nouă ediție limitată: Ultimate

Dacia Duster primește o nouă ediție limitată: Ultimate

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster și câțiva dintre frații săi de gamă vor primi o ediție limitată. Aceasta se numește Ultimate și va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Mai precis, Dacia va oferi ediția limitată Ultimate pentru Logan, Duster și toată gama Stepway. Clienții vor alege între nuanțele Highland Grey și Fusion Red, cea din urmă fiind nuanța exemplarului din galeria foto.

Duster se bucură de jante de 17 inchi cu inserții roșii, pe când frații săi de gamă au jante de 16 inchi în cazul alegerii acestei ediții limitate. Toate modelele Dacia Ultimate au o tapițerie specifică la bord, pe care o puteți observa în galeria foto.

În funcție de țara în care sunt vândute, modelele din seria limitată Ultimate din gama Dacia vor păstra această denumire sau se vor numi Techroad.

În orice caz, pentru Duster s-a pornit de la echiparea Prestige, căreia i-au fost adăugate sistemul de monitorizare și avertizare pentru unghiul mort, precum și sistemul de camere MultiView. Acesta din urmă are patru camere și prezintă imaginile captate pe ecranul multimedia. Șoferul poate schimba cu ușurință camera pe care o urmărește pentru a face parcări precise și pentru a putea avansa prin spații strâmte în off-road și nu numai.

Este impresionant să vezi această tehnologie în gama Dacia în contextul în care era o premieră absolută în Alianța Renault-Nissan în urmă cu cinci ani. Pe atunci, debuta pe Qashqai, dar diferentă este că la Duster nu se face o imagine compusă din cele patru camere, cum se întâmplă la Qashqai.

Dacia Duster Ultimate este oferită cu motorul 1.33 benzină turbo, de 130 sau 150 CP, dar și cu motorul 1.5 Blue dCi de 115 CP. Cel din urmă este oferit atât în variantă 4×2, cât și în versiune 4×4. Ulterior, motorul 1.33 al lui Duster va fi oferit și cu 4×4, această configurație fiind în curs de omologare.

Vom afla mai multe detalii despre noile modele Ultimate din gama Dacia odată cu prezentarea acestora de la Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie.

Previous post

Demonstrație de off-road cu Mercedes-Benz Unimog

Next post

Anvelope de iarnă versus all-season: încă o demonstrație video

1 Comment

  1. […] timp ce pe unele piețe din Europa se numește Ultimate, în România este folosită denumirea comercială Techroad. Așa cum v-am anunțat inițial când […]

Leave a reply