Home»Noutati»Dacia Duster Pick-up: Așa arată noua generație

Dacia Duster Pick-up: Așa arată noua generație

1
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster Pick-up s-a întors și arată mai bine decât prima sa generație.

La fel ca în cazul modelului apărut în 2014, vorbim despre o creație semnată Romturingia. Compania din Curtea de Argeș a prezentat public noua variantă a lui Duster Pick-up. De data aceasta, nu pare să mai fie vorba despre un contract de flotă, cum a fost lotul special destinat celor de la OMV-Petrom.

Prezentarea lui Duster 2 în varianta Pick-Up a avut loc la Hanovra, în cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale. Au păstrat formula consacrată, respectiv o parte frontală identică, urmată de modificări serioase după primul rând de portiere. Motorizarea rămâne preluată direct din gama Dacia Duster, iar sistemul de tracțiune integrală este neschimbat.

Spatele include o benă cu o ușă cu deschidere clasică, în exterior. Ampatamentul și consolele nu sunt modificate, însă Romturingia oferă și un pachet pick-up pentru Duster care păstrează configurația cu cinci locuri. Pe site-ul Romturingia nu este specificat costul acestei conversii, însă cei interesați pot contacta compania pentru o ofertă personalizată.

Foto: Romturingia

Previous post

O nouă creștere pentru vânzările Kia, Sportage rămâne lider

Next post

Ural Air - O ediție limitată cu dronă în ataș

1 Comment

  1. […] Spatele include o benă cu o ușă cu deschidere clasică, în exterior. Ampatamentul și consolele nu sunt modificate, însă Romturingia oferă și un pachet pick-up pentru Duster care păstrează configurația cu cinci locuri se arată într-un material 4x4adventure.ro. […]

Leave a reply