Home»Noutati»Dacia Duster Charisma: o nouă ediție specială

Dacia Duster Charisma: o nouă ediție specială

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster Charisma este cea mai nouă ediție specială a SUV-ului argeșean.

Această variantă a apărut în configuratorul Dacia din mai multe țări din Europa, dar încă nu este prezentă în oferta românească a mărcii. La fel ca Duster Fiskal, am găsit noua versiune, Duster Charisma, în configuratorul Dacia din Austria.

O primă noutate este nuanța „Fusion Red”, disponibilă în premieră pe noua generație de Duster. Totodată, mai există o nuanță numită „Highland Gray”, oferită tot în compania echipării Duster Charisma. Ambele culori vin în plus peste o echipare generoasă, mai bogată decât Prestige.

Aceasta aduce jante de 17 inchi, pachetul Look pentru exterior și cameră video de marșarier. Tapițeria are, la rândul său, accente de culoare roșie pe un fundal negru. În cazul caroseriei gri, capacele oglinzilor laterale sunt și ele vopsite în roșu.

Climatizarea este cu reglare automată pe o singura zonă, iar sistemul Media Nav Evolution cu ecran tactil include și navigație. Scaunele față sunt încălzite, iar volanul și nuca schimbătorului sunt îmbrăcate în piele. O altă dotare în plus este reprezentată de pornirea și accesul fără cheie, fiind utilizată cartela existentă deja ca dotare opțională.

Celelalte noutăți din gama Duster le găsești aici.

Previous post

Hyundai Elevate: conceptul unei mașini "cu picioare"

Next post

Dakar 2019: Mani Gyenes abandonează în etapa a opta

No Comment

Leave a reply