Home»Noutati»Dacia Duster 1.3 TCe: Prețuri în România

Dacia Duster 1.3 TCe: Prețuri în România

0
Shares
Pinterest Google+

Duster 1.3 TCe este disponibil începând de astăzi pentru a fi comandat pe piața din România.

Oficialii Dacia au anunțat astăzi prețurile celui mai puternic model de serie pe care l-au oferit până acum în întreaga istorie de 51 de ani a mărcii din Mioveni. Noul Duster 1.3 TCe este disponibil în versiuni de 130 sau 150 CP și înlocuiește propulsorul 1.2 TCe, scos din producție la jumătatea lui 2018.

În primă fază, Dacia îl va oferi pe Duster 1.3 Tce doar într-o configurație cu tracțiune față. Fratele său cu 4×4 va fi oferit în cea de-a doua parte a anului 2019. La momentul respectiv, vom anunța și prețurile sale de îndată ce le vom obține.

Motorul lui Duster 1.3 TCe are blocul din aluminiu, este supraalimentat cu o turbosuflantă, prezintă injecție directă și are filtru de particule. El respectă normele Euro 6d-Temp și a fost dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu nemții de la Daimler.

Cel mai accesibil Duster 1.3 TCe este în echiparea Comfort și pleacă de la 15.250 de euro cu TVA inclus. Acesta are 130 CP și este cuplat unei transmisii manuale cu șase trepte, care livrează resursele la roțile din față.

Tot la roțile din față livrează puterea și versiunea de 150 CP a lui Duster 1.3 TCe 4×2, disponibil doar în echiparea Prestige. Acesta din urmă pleacă de la 17.500 de euro cu TVA inclus.

Ulterior, Duster va avea și oversiune cu tracțiune integrală și transmisie automată, dar nu a fost specificată motorizarea care va fi utilizată, ce tip de transmisie va fi echipată și când va fi lansat noul model. Vestea bună este că știm că va fi lansat pe piață și un Duster 4×4 cu transmisie automată, o cerință mai veche a criticilor lui Duster.

Până acum, Dacia a reușit să bifeze majoritatea dotărilor pe care le cereau pe internet criticiii modelelor sale, de la mutarea claxonului pe volan și repoziționarea comenzilor pentru geamurile electrice pe fețele de ușă, până la cutii automate și sisteme multimedia cu GPS și conectivitate smartphone.

Previous post

Engelberg Tourer ne arată viitorul stilistic al Mitsubishi

Next post

Un nou record de vânzări pentru BMW în România

1 Comment

  1. […] mai puternică Dacia din istorie este de acum un Duster. Apărut inițial pe versiunea cu tracțiune față, SUV-ul românesc cu 150 CP sub capotă este de […]

Leave a reply