Home»Noutati»Diverse»Dacia aduce la Salonul Auto de la Geneva trei premiere mondiale

Dacia aduce la Salonul Auto de la Geneva trei premiere mondiale

0
Shares
Pinterest Google+

Între 26 februarie și 3 martie 2024, Dacia va publicului la Salonul Auto de la Geneva nu mai puțin de trei premiere mondiale. Cu un stand generos de 900 m2, producătorul va aduce în atenția iubitorilor de mașini noul Duster, noul Spring și prototipul destinat competiției extreme, Raliul Dakar: Sandrider.

Noul Duster – Evoluție în Universul SUV-urilor

Duster, SUV-ul emblematic al mărcii, va face senzație cu prima sa apariție publică la Salonul Auto de la Geneva. Lansat în 2010 și reînnoit în 2017, Duster și-a câștigat locul pe piața europeană a SUV-urilor datorită abordării sale unice. Cu peste 2,2 milioane de unități vândute în cei 14 ani de carieră, a treia generație a modelului, dezvoltată pe platforma CMF-B, vine cu un design robust și atrăgător, oferind opțiuni de motorizare (GPL ECO G100, HYBRID 140 și TCe 130 mild hybrid) adaptate diverselor necesități ale clienților. Cu un preț de plecare de 18.800 Euro în România, noul Duster rămâne liderul în raportul preț/prestații în categoria sa.

Noul Spring – la fel de economic, dar un design nou

Spring, singurul model electric din Europa sub o tonă, primește o reimprospătare completă atât la exterior, cât și la interior. Cu un nou design și dotări tehnologice, inclusiv un tablou de bord digital personalizabil și un ecran central multimedia de 10″, Spring adaugă și mai multă atracție în segmentul său. Cu motorizări de 45 CP și 65 CP, noul Spring rămâne unul dintre cele mai accesibile modele electrice, menținându-și titlul de lider în raportul preț/prestații pe piața europeană.

Sandrider – Dacia Își Asumă Provocarea Dakar

Dacia aduce în prim-plan la Geneva prototipul Sandrider, dedicat competiției Dakar și Campionatului Mondial de Rally-Raid începând cu 2025. Inspirat de cele trei elemente cheie ale identității mărcii – Essential but Cool, Robust & Outdoor și Eco-Smart – Sandrider ilustrează angajamentul Dacia pentru decarbonizare accesibilă. Cu utilizarea combustibilului de sinteză produs de Aramco, acest model este conceput conform ADN-ului mărcii și evidențiază eforturile constante ale Daciei de a fi un laborator tehnologic pentru mobilitate cu emisii reduse.

Evenimentul va fi marcat și de prezența lui Sébastien Loeb la standul Dacia pe 26 februarie între 10:00 și 10:30. De asemenea, gama completă Dacia, adaptată noilor reglementări GSR2, va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva.

Previous post

Jocurile de cazinou îți pot îmbunătăți abilitățile cognitive

Next post

INEOS a prezentat Fusilier: un 4x4 old-school cu propulsie electrică

No Comment

Leave a reply