Home»Noutati»Auto»Dacia a pregătit seria limitată Duster Adventure

Dacia a pregătit seria limitată Duster Adventure

0
Shares
Pinterest Google+

Pentru cei care văd în Duster maşina ideală pentru escapade în natură, Dacia a pregătit o serie limitată care va sublinia şi mai mult aceste caracteristici. Fiindcă nu este vorba de modificarea unor aspecte tehnice ci doar de o linie de echipare, Duster Adventure vine cu câteva detalii ce îl vor evidenţia de celealte versiuni Duster existente acum pe piaţă.

Duster Aventure este disponibil în două nuanțe de culori- Blanc Glacier și Noir Nacré, iar caroseria se remarcă prin grila neagră, geamurile fumurii, rampa de plafon detaşabilă pentru două proiectoare mari, dar şi cu faptul că poartă o serie de stickere specifice. La interior găsim brodat pe tapițerie acelaşi logo specific acestei versiuni, dar şi un sistem GPS semi-integrat marca Garmin, ce vine cu hărţi detaliate pentru 45 de ţări. Ornamentele din plastic de la interior au fost vopsite în negru lucios, la fel ca şi carcasele oglinzilor retrovizoare din exterior. Pentru a câştiga şi la aspectul practic, Duster Adventure vine cu scuturi de protecţie faţă şi spate, dar şi cu apărători de noroi inscripţionate “Duster”.

Duster s-a remarcat deja în zonele unde se comercializează prin fiabilitate şi prin faptul că oferă o exploatare lipsită de griji datorată garanţiei de 3 ani/100.000 km, pe care Dacia o oferă pentru toate modelele din gamă. Seria limitată Duster Adventure va fi disponibilă atât în varianta 4×4 cât şi 4×2, iar vânzarea ei va începe din aprilie 2013, urmând să fie disponibilă în 16 ţări.

 

Previous post

Categoria grea: Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6

Next post

Un diesel mai mic pentru Honda CR-V: 1.6 i-DTEC

No Comment

Leave a reply