Home»Noutati»Diverse»Dacia a anunțat prețurile modelului său electric, Spring

Dacia a anunțat prețurile modelului său electric, Spring

0
Shares
Pinterest Google+

Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Modelul, pe care l-am vazut deja live la sfârșitul anului trecut și despre care am mai scris AICI, vine la preț imbatabil pentru o mașină electrică, de 18.100 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.  

 

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi  deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Previous post

Noul Defender este "Mașina anului 2021 pentru femei"

Next post

Haval Tank 300, offroaderul chinezesc la un pas de piața din Australia

No Comment

Leave a reply