Home»Off-road»Evenimente offroad»Cupa Zimbrul 2017 are loc în weekend-ul 9-12 noiembrie

Cupa Zimbrul 2017 are loc în weekend-ul 9-12 noiembrie

0
Shares
Pinterest Google+

Cupa Zimbrul 2017 va fi ultimul eveniment off-road din acest an și va avea loc în weekend.

Cursa se va desfășura în apropiere de localitatea Vama Buzăului în weekend-ul 9-12 Noiembrie 2017. Evenimentul este organizat de Kamikaze Off Road Team și îi are ca parteneri pe cei de la GTC Auto, Anconi Group, S-Karp, Primăria Comunei Vama Buzăului și rezervația Valea Zimbrilor. Evident, revista 4x4adventure este partener al acestei competiții.
Înscrierile se pot face la secretariatul competiției sau pe www.cnor-fras.ro. Ultima cupă din an are două clase: Open și Standard. Taxa sportivă este de 300 de lei pentru fiecare participant.

Cei care doresc și cazare pot opta pentru all inclusive, adică taxa sportivă plus cazare pentru trei nopți, mic dejun, masa de seară și cină festivă pornind de la 630 de lei per participant.
Organizatorii recomandă înscrierea online pentru a gestiona mai bine situația cazărilor și alte elemente administrative. Concursul este împărțit pe echipe, iar cele două mașini care formează o echipă trasă la sorți în dimineața startului vor fi nevoite să ia startul și să treacă linia de sosire împreună. În caz contrar, ambele vehicule sunt retrase din competiție prin abandon.

Startul este programat la ora 10:00 la Căminul Cultural din localitatea Vama Buzăului. Premierea concurenților se va face sâmbătă, în cadrul mesei festive. Data de 12 noiembrie, care pică într-o duminică, are programul liber pentru toți participanții.

Previous post

Land Rover Project Barbour - încă un vis frumos din America

Next post

România a obținut locul 13 la Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne

No Comment

Leave a reply