Home»Off-road»Actiuni umanitare»Cu 4×4 la gradinita: Actiune umanitara de Craciun, 2011

Cu 4×4 la gradinita: Actiune umanitara de Craciun, 2011

0
Shares
Pinterest Google+

Sarbatorile au sosit mai devreme anul acesta pentru copiii de la gradinita din Grosani (Slanic Prahova), iar acest lucru a fost posibil cu ocazia actiunii initiate de Club 4×4 Romania, actiune la care au aderat prieteni si invitati care impart aceeasi pasiune pentru Offroad si pentru masinile de teren.

In urma donatiilor si a ajutorului venite din partea celor care au raspuns prompt la aceasta initiativa, gradinita din Grosani a fost inzestrata cu o serie de lucruri importante pentru desfasurarea in conditii cat mai placute a activitatii (dulapioare, un televizor, un casetofon si un copiator multifunctional), dar fara sa fie uitati si cei care invata aici primii pasi in viata si care au primit cadouri inmanate chiar de catre cei care au realizat acest eveniment.

Un scurt moment artistic cu cantece si colinde de sarbatori a fost oferit de catre copii, iar acesta a fost mai mult decat o rasplata pentru noi, cei prezenti acolo, traind astfel bucuria si emotia pe care doar privirile lor sincere o pot transmite atat de bine.

Asa cum s-a intamplat si in anii precedenti, pasionatii acestui sport au aratat ca solidaritatea si placerea de a aduce un zambet pe chipul copiilor in prag de sarbatori sunt elemente care ne unesc si care sunt pentru noi lucruri la fel de importante precum bucuria unei victorii sau a oricarui lucru dus la bun sfarsit.

Club 4×4 Romania bifeaza inca un eveniment important in aceasta zona si confirma faptul ca dincolo de atentia acordata performantei si competitiei, pasionatii de offroad sunt gata sa-si ofere rapid ajutorul, mai ales atunci cand cei care au nevoie de el sunt copiii.

Previous post

Gala Campionilor şi clasamentul final pe 2011.

Next post

Am condus noul Hilux. Drive test cu versiunea de 3 litri/171 CP

1 Comment

  1. December 19, 2011 at 7:36 am —

    congratulations to the club …. great gesture of solidarity …!!!!!! I hope they come early for a ride in your places …!!!!!!!

Leave a reply