Home»Noutati»Diverse»Concursul de Eleganță de la Sinaia – un eveniment pe care să nu-l ratezi în acest weekend

Concursul de Eleganță de la Sinaia – un eveniment pe care să nu-l ratezi în acest weekend

0
Shares
Pinterest Google+

Sinaia este gazda unui eveniment special în acest weekend pe care pasionații de automobile nu ar trebui să îl rateze.

Concursul de Eleganță de la Sinaia, ediția 2017, se va derula în data de 24 iunie și are accesul gratuit pentru public. El este împărțit pe șase categorii, are participanți din patru țări și 32 de vehicule deosebite sunt înscrise în cadrul evenimentului. Trebuie să menționăm că multe alte mașini clasice, din diferite clase și categorii, vor fi prezente în parcările adiacente Castelului Peleș, dar nu toate fac parte din concurs.

Programul începe la ora 10:00, când vor fi demarate tururi ghidate de prezentare a automobilelor pentru public. Acestea au loc până la ora 14:00, dar trebuie să țineți cont că prezentarea oficială are loc între orele 12:00 și 13:00 la Castelul Peleș. Cu alte cuvinte, puteți participa la prezentările ghidate până aproape de ora 12:00, după care vă sfătuim să urmăriți prezentarea acestora, în cadrul căreia veți afla mai multe amănunte despre cele 32 ”doamne”.

Publicul va putea nominaliza vehiculul preferat din concurs, iar participarea la acest proces se face folosind buletine de vot. Puteți alege un singur model, exact ca la procesul electoral cu care sunteți obișnuiți.

Festivitatea de premiere are loc între orele 19:00 și 20:00 în fața Casinoului Sinaia, dar orașul din Prahova va găzdui parada acestor vehicule în centru cu o oră înainte de premiere. Având în vedere faptul că este o ocazie rară să vedeți în circulație mașini fabricate în anii 1920, credem că este cazul să vă recomandăm prezența la acest eveniment auto.

Categoria autovehiculelor tot-teren nu este reprezentată în concurs așa cum am fi visat, dar puteți vedea o Dacia 10 din 1982, un model care este varianta de export a lui Aro 10.Exemplarul este deținut de Dan Becheanu, iar cititorii revistei 4x4adventure l-au văzut deja într-o prezentare disponibilă exclusiv în print.

Celelalte 31 de vehicule așteaptă să fie descoperite alături de o mică flotă de modele BMW sosite direct din Germania de la departamentul BMW Classic al mărcii bavareze.

Afisul oficial al Concursului de Eleganta Sinaia 2017

Previous post

SEAT caută un nume pentru următorul său SUV - poți propune și tu unul

Next post

Un Land Rover Defender strivește două automobile și răspunde la câteva curiozități

No Comment

Leave a reply