Home»Noutati»Diverse»Cinci pick-upuri care ar putea inspira designerii Jeep

Cinci pick-upuri care ar putea inspira designerii Jeep

0
Shares
Pinterest Google+

În urmă cu câteva luni, Jeep a anunțat că va aduce pe piață un nou pick-up. Totodată, producătorul american a publicat o serie de imagini teaser cu două dintre conceptele care vor fi expuse în timpul Moab Easter Safari din Utah.

Totuși, Jeep, ce-ar fi să lași teaserele și să prezinți pick-upul acela. În cazul în care designerii Jeep au uitat cum se deseanză au pick-up, colegii de la World Car Fans le-au pregătit o listă extrem de interesantă.

Jeep Comanche, produs între 1985 și 1992 a fost unul dintre pick-uprile de succes ale mărcii. Disponibil cu un motor de 4,0 litri și șase cilindri în linie, acesta reușea să facă față oricăror provocări.

Jeepster Commando, produs între 1966 și 1973 s-a dorit a fi un fashion icon de zi cu zi. Modelul a luat diferite forme și culori.

Jeep Forward Control, produs între 1956 și 1965 a fost un vehicul interesant datorită cabinei. La baza lui se afla o versiune ceva mai neglijentă a arhitecturii CJ-5.

Jeep Gladiator, produs între 1962 și 1988 avea la bază modelul Wagoneer. Dedicat familiilor numeroase, Jeep Gladiator a rezistat cu brio de-a lungul anilor.

Am păstrat pentru final Jeep JK-8 Kit. Pachetul pregătit de Mopar a fost comercializat până acum în aproximativ 1.000 de exemplare. Prețul destul de piperat a alungat potențialii clienți.

Previous post

Jeep vine la Moab Easter Safari cu șapte premiere

Next post

A doua generație Dacia Duster vine în 2017

No Comment

Leave a reply