Home»Noutati»Diverse»Chinezii de la Landwind au modificat copia de Evoque, încă seamănă

Chinezii de la Landwind au modificat copia de Evoque, încă seamănă

0
Shares
Pinterest Google+

Chinezii de la Landwind au creat un facelift pentru X7, modelul pe care ei îl consideră un design original, dar este clar o copie de Range Rover Evoque.

Cu tot cu restilizare, Landwind X7 arată în continuare a replică de Evoque, dar a scăpat de partea frontală și de posteriorul vechi, care păreau făcute la indigo. Acum putem vedea un design ușor diferit, dar ne este clar că vorbim tot despre același model și că au fost făcute adaptări doar cât să nu sară în ochi a copie de Evoque.

În urma noilor modificări, Landwind X7 are acum stopuri care amintesc de Mercedes-Benz GLC, ceea ce nu îi va ajuta pe chinezi prea mult din punctul de vedere al design-ului original, care încă lipsește cu desăvârșire pe acest model.

Vestea bună este că aceste clone nu vor ajunge legal pe piață din Europa și că nu se va obosi nimeni să le importe pe piața gri, deci sunt slabe șanse să încerce cineva să păcălească vreun client cu vreo copie de Range Rover Evoque. Din păcate, rămâne în continuare valabil riscul unei păcăleli la nivel de kilometraj sau alte defecte ascunse de samsari în rândul modelelor second-hand.

Previous post

România are cinci sportivi înscriși la Campionatul Mondial Timbersports

Next post

Viață nouă pentru Toyota Land Cruiser 40: serie limitată de 24 de unități

No Comment

Leave a reply