Home»Noutati»Auto»Chevrolet Trax, pregătit pentru lansarea de la Paris

Chevrolet Trax, pregătit pentru lansarea de la Paris

0
Shares
Pinterest Google+

În urmă cu peste 75 de ani Chevrolet lansa pe piaţă strămoşul SUV-urilor, modelul Suburban Carryall. Astăzi, Chevrolet se pregăteşte să prezinte cu ocazia Salonului de la Paris noul Chevrolet Trax ce va întregi gama de SUV-uri, alături de Captiva.

Caroseria lui Trax are o lungime de 4.248 mm, lăţime de 1.776 mm şi un ampatament de 2.555 mm.
Interiorul oferă spaţiu pentru cinci persoane şi o flexibilitate interesantă a spaţiilor de depozitare şi un portbagaj cu un volum de 358 l. Scaunele din spate pot fi rabatate în raport de 60/40, iar scaunul pasagerului din faţă poate fi pliat, asigurând o flexibilitate sporită în acest segment de autovehicule. În total sunt disponibile opt combinaţii de aşezare a scaunelor.

Cât priveşte confortul, nivelurile de echipare superioare vor include standard sistemul Chevrolet MyLink, un sistem infotainment care afișează conținutul smartphone-ului pe un ecran tactil color, cu rezoluţie înaltă și o diagonală de şapte inch. Începând din iarna viitoare, sistemul MyLink va include o aplicaţie pentru navigaţie, ce va putea fi descărcată pe smartphone-uri compatibile. Aceasta va afişa ruta calculată de smartphone pe ecranul tactil al sistemului.

Gama de motoare va include două propulsoare pe benzină, unul cu supraalimentare de 1,4 l, şi unul de 1,6 l. Gama diesel va fi compusă dintr-un turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzină de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzină de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.

Motorul diesel de 1,7 l dezvoltă o putere de 130 cp (96 kW) şi un cumplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuală sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atât motorul diesel de 1,7 l, cât şi cel turbo pe benzină de 1,4 l vor fi disponibile şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză, începând cu anul viitor.

O gamă largă de sisteme de siguranţă pasivă şi activă sunt disponibile standard. Trax va fi echipat cu şase airbaguri, sistem de control electronic al stabilităţii (ESC), inclusiv un sistem de asistenţă la pornirea în rampă (HSA), sistem de control al tracţiunii (TC), un sistem de antiblocare la frânare (ABS) cu distribuţie electronică a forţei de frânare. Asistenţa pentru stabilizarea remorcii (TSA) şi sistemul de control la deplasarea în pantă (HDC) reprezintă dotări standard pentru autovehiculele cu nivelul de echipare LT.

Noul Chevrolet Trax va fi oficial lansat pe piaţă în această toamnă, mai precis pe 27 septembrie, la Paris.

Previous post

Din culise: totul despre Dacia Duster din Campionat

Next post

Fiat lansează Panda 4x4 la Paris

No Comment

Leave a reply