Home»Noutati»Chevrolet Silverado HD: Noua generație a pick-up-ului american

Chevrolet Silverado HD: Noua generație a pick-up-ului american

0
Shares
Pinterest Google+

Fanii pick-up-urilor americane au un nou motiv de bucurie: Chevrolet Silverado HD are o nouă generație.

Vorbim despre generația 2020 a lui Silverado HD, programată inițial să fie prezentată în februarie 2019. Se pare că americanii de la General Motors n-au mai avut răbdare și au dezvelit-o de pe acum. Deși este înrudit cu Silverado 1500, Silverado HD nu împarte decât plafonul cu acesta, toate celelalte elementele de caroserie fiind dedicate modelului Silverado HD.

În materie de motorizări, GM a anunțat că gama va avea un turbodiesel V8 Duramax care va livra un cuplu maxim de 1233 Nm, care va livra resursele printr-o transmisie automată cu zece trepte realizată de Allison, o companie americană specializată în acest domeniu. Gama Silverado HD va primi și un motor alimentat cu benzină, dar detaliile despre acesta sunt puține. Știm sigur că va avea o transmisie cu șase trepte.

În orice caz, Silverado HD marchează o nouă eră pentru Chevrolet în materie de design. Pick-up-ul americanilor arată complet diferit de predecesorul său și ne place aspectul său agresiv, deși este greu să spunem că este frumos. Posteriorul vine cu un aspect ceva mai convențional, în timp ce profilul arată relativ banal în comparație cu partea frontală.

La fel ca întreaga serie Silverado, acest model nu va fi vândut și în Europa. General Motors a retras Chevrolet din Europa, deci singura șansă să aveți așa ceva în posesie este un import independent direct din SUA.

Previous post

Cursă între pick-up-uri diesel: Care este mai rapid?

Next post

Cel mai rulat Hyundai modern din lume

No Comment

Leave a reply