Home»Noutati»Chevrolet Silverado are o nouă generație

Chevrolet Silverado are o nouă generație

0
Shares
Pinterest Google+

Chevrolet Silverado a primit o nouă generație, care va fi dezvelită la Salonul Auto de la Detroit, programat în luna ianuarie.

Primele imagini oficiale ale pick-up-ului american îl expun în varianta Trailboss, care înlocuiește toate elemente cromate cu unele vopsite într-o nuanță lucioasă de negru. General Motors a aplicat o evoluție a design-ului lui Silverado, evitând să schimbe dramatic o formulă care merge bine în materie de vânzări.

Blocurile optice sunt cu LED-uri, iar grila frontală este masivă. Această trăsătură o regăsim și la bosajele aripilor și la profilul acestui model. Posteriorul poate să pară cuminte prin comparație, însă vine ca o variantă în oglindă a părții frontale, având stopurile modelate ca să imite semnătura luminilor de zi cu LED și un capac al benei cu numele mărcii profilat într-un mod aspectuos. Bara spate incorporează un set de țevi de eșapament cu finisaj cromat și prezintă și o treaptă pentru acces ușor în benă.

Silverado este mai capabil de off-road în urma îmbunătăților aplicate de GM și se bucură de aliaje mai rezistente în construcția sa. Potrivit Chevrolet, noul Silverado se bucură de o masă mai redusă și de o rigiditate crescută a caroseriei. Spre deosebire de Ford, GM nu a trecut la o construcție din aluminiu, preferând să rămână la aliaje de oțel pentru una dintre cele mai populare utilitare din gama sa. Cele două mărci s-au tot înțepat între ele în reclame pe fondul acestui aspect.

Echiparea Trailboss vine și cu o gardă la sol mărită față de restul gamei, care completează alte modificări aplicate pentru capacități extinse pe teren accidentat. Din păcate, chiar dacă marca Chevrolet nu s-ar fi retras din Europa la finalul lui 2015, Silverado nu ar fi fost oferit pe Bătrânul Continent.

Silverado este mai mare decât pick-up-urile pe care le regăsim pe piața din Europa, în timp ce fratele său mai mic, Colorado, este comparabil în materie de dimensiuni cu Hilux, L200, D-Max, Ranger și celelalte modele ale segmentului pe care le regăsim inclusiv pe piața noastră.

Previous post

Taxa auto 2018: primele date orientative

Next post

A apărut numărul 18 al revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply