Home»Noutati»Auto»Chevrolet prezintă la Geneva un facelift pentru Captiva

Chevrolet prezintă la Geneva un facelift pentru Captiva

0
Shares
Pinterest Google+

După ce a cumulat o experienţă de peste 75 de ani în domeniul SUV-urilor, Chevrolet este şi astăzi un nume cu rezonanţă în acest segment. La sediţia 2013 a Salonul de la Geneva, Chevrolet a prezentat cea mai proaspătă versiune a modelului Captiva, ce aduce restilizări ale caroseriei dar şi câteva dotări de confort în plus.

Vizate de noile retuşuri au fost partea frontală, ce a primit un spoiler ceva mai coborât, o grilă nouă şi lămpi de ceaţă restilizate, dar şi spatele, ce primit lămpi cu iluminare LED, un spoiler redesenat şi o nouă formă pentru terminaţiile eşapamentului. Au fost de asemena introduse şi jante de aliaj cu diametru de 18 inch, pentru a inspira mai multă sportivitate.

Versiunile de echipare superioare vor dispune standard de un sistem ce facilitează accesul în habitaclu şi pornirea motorului fără cheie. Interiorului au fost adăugate culori şi materiale noi, iar pentru mai mult confort va fi disponibil sistemul de încălzire pentru bancheta spate şi o instalaţie de climatizare cu două zone.

Previous post

Noul Cherokee vine în 2014 cu un design controversat

Next post

Land Rover a lansat prima transmisie automată cu 9 trepte

No Comment

Leave a reply