Home»Tehnica»Proiecte custom»Cel mai util Land Rover pentru camping este creat de SVO

Cel mai util Land Rover pentru camping este creat de SVO

0
Shares
Pinterest Google+

Jaguar Land Rover are o divizie numită SVO, adică Special Vehicle Operations, iar aceasta se ocupă de proiecte custom și serii limitate de vehicule.

Unul dintre acestea este un Discovery construit special pentru Jamie Oliver, un chef pe care l-ai văzut probabil într-o emisiune culinară difuzată în ultimii 10-15 ani. Oliver este o prezență constantă la TV de multă vreme, iar Land Rover a decis să facă o serie de reclame cu acesta, mai ales pentru că el a mai apărut în modele ale constructorului britanic din proprie inițiativă.

Așadar, cei de la SVO i-au construit un Discovery care joacă rolul de bucătărie mobilă. Portbagajul ascunde o masă de pregătire, cu tot cu plite și condimente, pe când ultimul rând de geamuri a făcut loc pentru condimente și spații în care cresc ierburi aromate. Ușa hayon-ului ascunde un dozator de ulei de măsline deghizat în manetă de semnalizare, iar piperul și sarea pot fi dozate în preparate printr-o râșniță în formă de selector de trepte de viteză.

Sub capotă a fost făcut loc unui slow-cooker, adică un vas care gătește alimente la o temperatură mai scăzută decât o plită și le face în câteva ore, iar un angrenaj special permite funcționarea unui dispozitiv care învârte carnea peste un grătar. Acesta din urmă imită grila lui Land Rover Discovery.

Jantele au primit și ele accesorii speciale. Unele dintre ele pot să facă unt, pe când alta ascunde un aparat de făcut înghețată. Consola centrală are un aparat de făcut pâine prăjită, acompaniat de un aspirator alimentat la USB pentru a strânge frimiturile rezultate. Nu ne-am dori o mașină atât de bine pregătită pentru gătit în natură, dar admirăm ingeniozitatea celor de la SVO, care au creat acest vehicul special pentru o serie de reclame, pe care le puteți vedea mai jos.

Previous post

Toyota TJ Cruiser ne arată cel mai spațios SUV din lume

Next post

Toyota Hilux primește un pachet de tuning de la Carlex

1 Comment

  1. […] benă modificată pentru a fi transformat într-o bucătărie mobilă. Spre deosebire de Land Rover Discovery-ul lui Jamie Oliver, acest Titan este gândit pentru grătar și pentru afumarea cărnii. Cea de-a doua procedură este […]

Leave a reply