Home»Noutati»Diverse»Cel mai rulat Hyundai modern din lume

Cel mai rulat Hyundai modern din lume

0
Shares
Pinterest Google+

În SUA se află cel mai rulat Hyundai modern din lume.

Vorbim despre un rulaj documentat de peste un milion de mile, adică peste 1.6 milioane de kilometri. Acesta a fost realizat în doar cinci ani de o șoferiță care livrează produse cu mașina sa. O cheamă Farrah Haines și conduce un Hyundai Elantra din 2013.

Parcurge aproximativ 200.000 de mile pe an, adică peste 360.000 de kilometri în fiecare an, iar mașina sa încă are trenul de propulsie original. Cei de la Hyundai au aflat de povestea ei și au decis să o sărbătorească într-un mod inedit. Pe lângă clipul video de mai jos, unde i se spune povestea, cei de la Hyundai i-au oferit o plăcuță specială pentru kilometraj.

Practic, fiind vorba despre un kilometraj digital, care se blochează în mod normal la valoarea de un milion, Farrah risca să se trezească doar cu o eroare în bord și să nu mai poată să se mai mândrească cu al său rulaj.

Ei bine, cei de la Hyundai i-au montat o plăcuță specială deasupra afișajului dedicat kilometrilor parcurși din bord. Ea a primit și un suport de număr cu finisaj aurit, ca să sublinieze realizarea sa impresionantă.

În mod interesant, șoferița americană nu a primit o mașină nouă odată cu această realizare, cum s-a întâmplat în cazuri similare cu alți șoferi care au obținut rulaje fantastice cu unele automobile. Însă, ea plănuiește să-și conducă în continuare mașina și să atingă cel puțin 1.5 milioane de mile parcurse, dacă nu chiar două milioane de mile, adică echivalentul a 3.2 milioane de kilometri.

I-ar mai trebui încă cinci ani de livrat produse în fiecare zi. Rămâne de văzut dacă va reuși și acest obiectiv îndrăzneț, care necesită răbdare de fier, multe ore de condus în fiecare zi și puțin noroc – un  singur accident în care nici măcar nu trebuie să fii tu de vină îi poate strica planurile.

Previous post

Chevrolet Silverado HD: Noua generație a pick-up-ului american

Next post

Opel Mokka X primește versiune electrică în 2020

No Comment

Leave a reply