Home»Noutati»Auto»Cel mai mic și mai ieftin SUV de la Kia: Sonet

Cel mai mic și mai ieftin SUV de la Kia: Sonet

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Motors a dezvăluit recent primele imagini şi informaţii ale celui mai accesibil SUV din gamă, modelul ce va purta numele Sonet. Noul model este dedicat pieței din India, acolo unde se va și produce, dar există șanse ca acesta să fie utlerior adoptat și de alte piețe emergente.

Partea tehnică a lui Sonet are la bază o platformă comună cu Hyundai Venue, un alt SUV compact cu tracțiune față. Lista de motorizăric cuprinde trei propulsoare de mic litraj, un 1.2 benzină aspirat, un 1.0 turbo tot pe benzină, ambele cu trei cilindri și un diesel de 1.5 litri. Pentru acestea vor fi disponibile cutii manuale cu 5 sau 6 trepte, una robotizată cu 7 rapoarte, dar și noutatea absolută, cutia manuală asistată iMT.
 
 
Interiorul lui Sonet surprinde prin echiparea bogată și aspectul îngrijit, cu un sistem multimedia de 10.25 inch și indicatoare de bord digitale.
 
 
Lansarea noului Sonet va avea loc spre finalul acesui an în India, acolo unde Kia deține o capacitate de producție considerabilă. Tot atunci vor fi anunțate și prețurile și detaliile tehnice complete ale micului SUV. Este posibil să vedem și variante destinate altor regiuni, însă nu mai devreme de anul viitor.
 
 
Previous post

Regele tracțiunii integrale. Rușii au un camion 24x24!

Next post

Prim contact Ford Explorer, hibridul american cu 457 CP!

No Comment

Leave a reply