Home»Noutati»Cel mai lung circuit de off-road din România a fost deschis la Ciolpani

Cel mai lung circuit de off-road din România a fost deschis la Ciolpani

0
Shares
Pinterest Google+

Cel mai mare circuit de off-road din România a fost inaugurat săptămâna aceasta la Ciolpani.

La doar 30 de kilometri de București, în incinta bazei sportive TCS Racing Park, avem un traseu de peste 1.2 kilometri. Are 20 de rampe de urcare și coborâre, iar nouă dintre acestea sunt pe diagonală, în timp ce zece sunt drepte. Una dintre ele are trepte construite din anvelope de camion și este cu adevărat spectaculoasă.

Desigur, există și o trecere prin văd de apă, care are o adâncime de 50 de centimetri și o lungime de 12 metri. În rest, înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade, iar traseul prezintă și încrucișări de punți.

Circuitul este destinat atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Există și două automobile pregătite de off-road, gândite special pentru a parcurge acest traseu. Este vorba despre două Range Rover Vogue V8, fabricate în 1991. Însă, puteți parcurge și cu mașina personală traseul, dacă nu vă atrag aceste modele.

Revista 4×4 adventure a fost prezentă la inaugurarea circuitului și l-a testat. Putem confirma că este potrivit pentru a verifica o nouă suspensie sau diferite setări ale acesteia înainte de o ieșire în natură. Circuitul TCS este bun și pentru o inițiere în off-road, pentru cei care încă nu au făcut pasul acesta.

Previous post

Transformare extremă pentru Defender de la Ares

Next post

Noul Jeep Wrangler a fost lansat oficial. Test în premieră cu generaţia 2018

1 Comment

  1. July 26, 2018 at 9:42 am —

    […] Cel mai lung circuit de off-road din România a fost deschis la Ciolpani […]

Leave a reply