Home»Noutati»Diverse»Cascadorul Terry Grant vine sa faca show la SAB Spring Edition

Cascadorul Terry Grant vine sa faca show la SAB Spring Edition

Cascadorul Terry Grant la SAB Spring Edition

0
Shares
Pinterest Google+

Weekendul acesta la Romexpo – Bucuresti ,  in cadrul SAB Spring Edition, Terry Grant, cascadorul cu 23 de recorduri mondiale vine sa faca show. Daca ati urmarit in ultimii ani Race of Champions, sigur ati vazut si ce poate face britanicul, iar pe 22 si 23 aprilie puteti asista live la demonstratiile ce par sa sfideze legile fizicii.

In septembrie 2015, Terry Grant a inregistrat un nou record mondial efectuand cel mai spectaculos luping cu Noul Jaguar F-Pace, reusind sa conduca SUV-ul intr-o bucla de 360 de grade, cu inaltimea de 19.08 metri. In doar trei secunde Terry Grant a reusit sa treaca cu SUV-ul prin bucla, cu o viteza estimativa de 85 km/h la urcare, scazand apoi la 24 km/h in momentul de maxima altitudine.

Terry Grant a sfidat gravitatia suportand o acceleratie gravitationala de 6,5 G, mai mare decat cea pe care o intalnesc astronautii si a intrat in Cartea Recordurilor. Pentru aceasta demonstratie, pilotul britanic a avut nevoie de doua luni de pregatire, in care s-a asigurat ca ii va rezista corpul, supus unei asemenea forte.

Afli mai multe despre britanic accesand: http://www.terrygrant.com/world-records/highest-loop-the-loop-in-a-car

Terry Grant demo in TVR
Terry Grant demo in TVR

In deschiderea show-urilor lui Terry Grant vor evolua cei mai renumiti piloti ai Drift Club Bulgaria alaturi de piloti de drift din Romania.

Pe parcursul a sapte ani, Drift Club Bulgaria a organizat peste 90 de evenimente in trei tari si au inregistrat peste 650 de piloti participanti in cadrul unor evenimente renumite precum: Time Attack Bulgaria, ‪DCB ‪‎Drift ‪‎Series,‪ ‎Endurance ‪‎Trophy, The ‪Battle – ‪‎Germany vs ‪‎Japan, ‪‎Karting‪ ‎Championship  etc.

Aleksandar Yazov – Campion 2013 & 2014 King of Europe va evolua cu un BMW E30 V8 cu un compresor 500 CP.

Stefan Tsankov – locul al II-lea Bulgarian Championship 2014 va evolua cu un BMW E36 2.8 Turbo 400 CP.

Hristiyan Angelov – locul al II-lea Bulgarian Championship 2009, locul al II-lea la KING OF EUROPE  2013 va evolua cu BMW E30 M5, 315 cp.

Ivaylo Aleksov – participant la toate show-urile de drift din Bulgaria in ultimii 5 ani va evolua cu BMW E36 M3 320 cp.

 

SAB – Spring Edition va aduce si demonstratii off road, atat in sesiuni de test drive cu masini 4×4 ale importatorilor auto cat si prin demonstratiile organizate de catre GTC 4×4.

Veti vedea la lucru masini participante in Campionatul National de Off Road si veti putea fi copiloti in masinile sportivilor din clubul  GTC Motorsport si ale invitatilor acestora. Totul se va intampla pe traseul de trial amenajat chiar in incinta Romexpo.

 

Ne vedem la Salonul Auto Bucuresti Spring Edition 2016, SMAEB si EXPOBIKE, cel mai mare eveniment auto-moto-bike & sport al sezonului de primavara-vara, 22 – 24 Aprilie, numai la Romexpo.

 

Pret bilet: 20 lei (Permite accesul la SAB Spring Edition, SMAEB si EXPOBIKE).

 

Program de vizitare:

Vineri 22 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;
Sambata 23 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;
Duminica 24 Aprilie – intre orele 10:00-17:00.

 

 

Previous post

Fiat Fullback - Vânzările încep din luna mai

Next post

Rezultatele primei etape din C.N.O.R

No Comment

Leave a reply