Home»Aventura»Prin lume»Carpathian 2Wheels Guide – acum și pentru Bosnia și Herțegovina

Carpathian 2Wheels Guide – acum și pentru Bosnia și Herțegovina

0
Shares
Pinterest Google+

Carpathian 2 Wheels Guide, creatorii mai multor ghiduri de călatorie pentru motocicliști, au lansat un nou material.

Acesta se concentrează pe Bosnia-Herțegovina și este numai de off-road. Materialul include 19 trasee, iar ele te duc pe vârfuri de munte, la baze radar abandonate, sau pe malul unor lacuri extraordinare. Nu lipsesc monumentele cu istorie și diferite locuri splendide din vestul și din sudul țării.

Fiecare traseu are descrieri și hartă, precum și coordonate cu punctele de start și de final, ca să știi că ești exact în locul în care trebuie. Sunt fotografiate și punctele de intersecție importante sau obiectivele turistice care merită vizitate. Ghidul costă 65 de lei și este legat cu o spirală, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Altfel spus, încape în buzunarul transparent al majorității tankbag-urilor. Poate chiar și cu GPS-ul deasupra.

Noi am studiat acest ghid vreme de câteva zile și ne-a făcut să ne dorim să ne cumpărăm o motocicletă adventure-touring, dar zilele de concediu rămase ne-au amintit că mai bine facem asta la anul.

Dacă ai un prieten dornic de aventură pe două roți și cu o motocicletă potrivită pentru așa ceva, este cadoul perfect pentru el sau pentru ea, chiar și de Crăciun. Așa va avea timp să-și planifice concediul de la anul și să meargă în Bosnia să vadă o țară cu o istorie tumultoasă, dar cu un relief deosebit.

Previous post

Următorul Suzuki Jimny a fost deconspirat pe internet

Next post

Isuzu D-Max primește o ediție specială Arctic Trucks: AT35

No Comment

Leave a reply