Home»Sport»Rally-raid»Breslau 500: Polonezii propun 8 zile de rally-raid la ei acasă

Breslau 500: Polonezii propun 8 zile de rally-raid la ei acasă

0
Shares
Pinterest Google+

Breslau 500, cel mai mare rally-raid de o săptămână din Europa, va fi organizat între alte date și va avea noi competiții.

Organizatorii evenimentului au decis să împartă cursa între clasele Cross Country și Extreme, iar primul weekend al Breslau 500 va împărțit și cu participanții de la Breslau Rally. Echipele vor avea același camping în bivuac și aceeași echipă de catering, dar nu și aceleași probe.

Primul weekend din competiție ar putea să includă și o probă de noapte și va fi concentrat pe o experiență intensă și dificilă pentru cei care preferă un eveniment de acest gen. Între timp, traseul de la maraton va fi adaptat și gândit pentru echipajele care decid să stea o săptămână întreagă.

Mutarea evenimentului la mijocul verii și în alt loc compensează eliminarea Baja Deutschland și promite organizare meticuloasă, asistență medicală de top, live tracking, road-book-uri perfecte și participare fără licență specializată.

La clasa maraton, evenimentul are un traseu de aproape 2000 de kilometri. Breslau 500 are loc între 30.6.2018 și 7 iulie 2018.

Previous post

Aston Martin DBX se apropie de producție

Next post

Car sharing-ul ar putea elimina nevoia publicului pentru mașinile de volum

No Comment

Leave a reply