Home»Noutati»Brabus a prezentat pachetul său pentru Clasa X

Brabus a prezentat pachetul său pentru Clasa X

0
Shares
Pinterest Google+

Brabus a dezvoltat un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz Clasa X. Acesta din urmă nu a mers la fel de departe precum kit-urile pregătite de obicei de nemți, dar este un început și pentru pick-up-ul din Stuttgart.

Prima schimbare pentru X-Class vine la motorizare, urcând puterea motorului de 2.3 litri al lui X250d de la 190 CP la 210 CP și cuplul maxim de la 450 Nm la 510 Nm. În urma modificărilor, această variantă de putere a motorului diesel cu patru cilindri în linie din gama X-Class poate accelera cu câteva sutimi de secundă mai repede de la 0 la 100 km/h. Însă, nemții lucrează și la un pachet pentru X350d, care pleacă din start cu mai mulți cai putere decât diesel-ul de 2.3 litri.

La nivel estetic, pachetele gândite de Brabus pentru X-Class includ jante de până la 20 de inch diametru, dar și un kit de caroserie. Grila frontală primește o inserție în formă de fagure și alte asemenea în partea inferioară a barei de protecție. Plafonul prezintă lămpi suplimentare cu LED-uri, iar semnalizatoarele laterale sunt și ele cu led.

Interiorului i-au fost pregătite ornamente din aluminiu, oțel inoxidabil, Alcantara și piele. Toate acestea încearcă să întărească imaginea premium a modelului și să ofere mai multe posibilități de personalizare pentru clienții de X-Class.

Previous post

Borgward a prezentat două modele noi: BX6 și BXi7

Next post

Lister vrea să facă cel mai rapid SUV din lume

No Comment

Leave a reply