Home»Noutati»Borgward a prezentat două modele noi: BX6 și BXi7

Borgward a prezentat două modele noi: BX6 și BXi7

0
Shares
Pinterest Google+

Borgward, marca germană care a renăscut recent datorită unor investitori privați, a prezentat două noi modele, iar ambele sunt crossovere.

Primul pe listă este BX6, un crossover compact cu siluetă de coupe, care ne amintește de modelul BMW X4. Interiorul are un aspect sportiv și prezintă tapițerie din piele și ornamente din lemn, precum și un sistem multimedia cu ecran de opt inch.

Propulsia acestui model este asigurată un 2.0 turbo de 224 CP și 300 Nm, cuplată unui sistem de tracțiune integrală care promite să răspundă la pierderea de aderență în mai puțin de 0.12 secunde. Consumul mixt declarat este de 7.1 litri la sută.

Încă nu au fost anunțate planurile de lansare pe piață din Europa, dar BX6 va debuta în America de Sud și Orientul Mijlociu în cursul acestui an, în timp ce piața din Asia îl va primi în 2019. Tot pe piața din Asia va debuta și modelul BXi7, un crossover electric.

În cazul lui BXi7, propulsia este asigurată de două motoare electrice care asigură 178 kW și 390 Nm. Crossoverul poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 7.9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 195 km/h. Autonomia declarată este de 375 de kilometri, iar încărcarea de la o priză dedicată aduce până la 80 din capacitatea totala (nespecificată) a acumulatorului în doar 45 de minute.

Cei de la Borgward spun că BXi7 are o baterie cu un sistem avansat de management al temperaturii, care îi va permite să funcționeze fără probleme și în condiții optime la temperaturi exterioare cuprinse între -30 și 55 de grade Celsius.

Previous post

Aznom Atulux: Conversie de 220.000 de euro bazată pe un pick-up

Next post

Brabus a prezentat pachetul său pentru Clasa X

No Comment

Leave a reply