Home»Noutati»Diverse»BMWPhotoCamp: Evoluția și Inovația în Fotografia Auto

BMWPhotoCamp: Evoluția și Inovația în Fotografia Auto

0
Shares
Pinterest Google+

BMWPhotoCamp, evenimentul dedicat fotografiei auto organizat de BMW România, a ajuns la cea de-a treia ediție și a adus cu sine o schimbare semnificativă – pentru prima dată, evenimentul s-a desfășurat în afara României, la Lisabona, având și sprijinul BMW Portugalia.

#BMWPhotoCamp 2023, Dragos Savu

Scopul #BMWPhotoCamp este de a aduce în prim-plan fotografia auto și munca fotografilor. Lucrările acestora aduc o valoare considerabilă presei auto și proiectelor de comunicare din industrie. De asemenea, evenimentul își propune să genereze un dialog despre designul mărcii, susținut de perspectivele diferite ale participanților.

#BMWPhotoCamp 2023, Dragos Savu

“De fiecare dată ne propunem să creăm un context care să încurajeze creativitatea și exprimarea liberă. Suntem foarte fericiți că am reușit, cu ajutorul partenerilor noștri, să organizăm pentru prima dată o ediție #BMWPhotoCamp în afara României. A treia ediție marchează astfel un nou pas înainte, după ce anul trecut am fost prezenți cu proiectul într-o galerie de artă. Mai mult, începem să avem o vizibilitate internațională tot mai consistentă prin mențiuni extinse pe conturile sociale BMW de pe mai multe continente, dar și o serie de articole de presă. În numai trei ani, #BMWPhotoCamp a devenit un brand puternic”, explică Alexandru Șeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

#BMWPhotoCamp 2023, Ramona Copil

Ediția din acest an s-a desfășurat în Lisabona, iar protagoniștii au fost șase fotografi cu experiență bogată în industria auto și presa de specialitate din România: Adrian Cobzașu, Ramona Copil, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoș Savu și Andrei Toboșaru. Aceștia au colaborat cu publicații auto de referință din România, dar au dezvoltat și proiecte în domenii diverse ale fotografiei, precum moda sau publicitatea.

#BMWPhotoCamp 2023, Andrei Cobzasu

Gama variată de modele BMW oferite de BMW Group Portugalia a fost subiectul fotografiilor. De-a lungul a trei zile, echipa a avut acces la diferite modele, de la limuzine de lux electrice BMW i7, la sportivul BMW M3 Touring și SUV-ul versatil BMW X3. Pe lângă provocările fotografice din mediul urban modern al Lisabonei, echipei i s-au oferit și peisaje spectaculoase, de la zone urbane la așezări pitorești.

#BMWPhotoCamp 2023, Dragos Savu

 

Rezultatele #BMWPhotoCamp constau în șase seturi distincte de fotografii, exprimând libertatea creativă a fiecărui fotograf. Imaginile surprind designul și esența modelelor BMW într-o gamă variată de perspective și abordări.

#BMWPhotoCamp 2023, Ramona Copil

Expoziția cu cele mai spectaculoase fotografii ale #BMWPhotoCamp 2023 va fi găzduită de Galeria Galateca din București, în perioada 12-20 septembrie.

Previous post

Volkswagen California CONCEPT, un camper al viitorului

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply