Home»Noutati»Auto»BMW X4 a primit haine de poliție din partea AC Schnitzer

BMW X4 a primit haine de poliție din partea AC Schnitzer

0
Shares
Pinterest Google+

Casa de tuning germană AC Schnitzer a pregătit un kit special pentru noul BMW X4. Crossover-ul bavarez a fost îmbrăcat în haine de poliție și face parte din campania Tune it! Safe!, un eveniment susținut de Asociația Tunerilor Germani de Automobile.

Modelul bavarez a fost expus în cadrul Salonului de tuning de la Essen și este menit să atragă atenția pasionaților de mașini modificate.

Exemplarul pregătit de AC Schnitzer este un X4 xDrive20i care acum dezvoltă 245 de cai putere și poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 6.7 secunde. Repriza 80 – 180 km/h are loc în 17.5 secunde, iar viteza maximă se oprește în drptul valorii de 212 km/h.

Alături de pachetul de performanță, AC Schnitzer oferă un kit care micșorează garda la sol cu 30 mm pe față și 25 mm pe spate, dar și un sistem de evacuare special.

La nivel exterior, BMW X4 by AC Schnitzer dispune de bare de protecție îmbunătățite, de un difuzor de aer modificat și de capace pentru oglinzile laterale din fibră de carbon. La final amintim de jantele Type V încălțate cu pneuri Hankook Ventus S1 evo. Așa cum probabil ați intuit, pachetul exterior este completat de “hainele” necesare oricărui ofițer de poliție.

Previous post

Oficial: BMW Seria 2 Active Tourer xDrive

Next post

Noul Mitusbishi L200 randat sub logo-ul Fiat

No Comment

Leave a reply