Home»Noutati»VIDEO: BMW testează următoarea generație a lui X5

VIDEO: BMW testează următoarea generație a lui X5

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X5 va primi o nouă generație peste o lună, iar producătorul german a început să prezinte imagini și clipuri video ale prototipului în diverse faze de testare.

Clipul pe care îl puteți vedea mai jos arată doar câteva dintre locurile și condițiile la care a fost expus prototipul lui X5 înainte să fie gata de producție. Procedura este similară pentru toți producătorii de automobile, dar ultimii ani au dus la mici schimbări în felul în care constructorii de autovehicule arată procesul de dezvoltare al unui model nou.

Dacă în trecut ascundeau totul până în ultima clipă, tehnologia modernă și prezența unei camere foto/video în buzunarul oricărui posesor de telefon i-a făcut pe constructori să filmeze cu resursele proprii mașinile camuflate pentru a face apoi reclame și diferite materiale de prezentare cu acestea.

Viitorul X5 a fost testat atât pe Nurburgring, cât și pe șoselele însorite și șerpuite din Sudul Franței, dar și în deșert sau la Cercul Polar. Clipul de mai jos ne arată viziunea BMW pentru noul X5, un model care ar trebui să poată să facă și mai multe lucruri în off-road decât actualul model.

Nu este clar câți posesori ajung să se aventureze pe teren accidentat cu un X5, dar este interesant să vezi că procesul de dezvoltare al unui SUV premium include atât de mult off-road în ciuda faptului că statisticile spun că unele exemplare s-ar putea să nu părăsească niciodată șoseaua.

Previous post

SsangYong confirmă o viitoare variantă electrică a lui Korando

Next post

Rușii au un nou 8x8: Avtoros Shaman

No Comment

Leave a reply