Home»Sport»Moto»BMW F750 și F850 GS primesc o nouă generație

BMW F750 și F850 GS primesc o nouă generație

0
Shares
Pinterest Google+

BMW a schimbat complet modelele GS din gama F, o modificare care vine la aproape 11 ani de la debutul acestora pe piață.

Vorbim despre două noi motociclete, F 750 GS și F 850 GS. Sufixul GS vine în continuare de la Gelände/Straße, adică off-road și șosea, iar cele două modele vin în continuare cu motoare cu doi cilindri în linie.

Motorizarea lui 750 GS are 77 CP la 7.500 rpm, pe când unitatea lui 850 GS are 95 CP la 8.250 rpm, în ciuda faptului că ambele împart o cilindree de 853 de centimetri cubi. Spre deosebire de predecesoarele lor, acestea vin cu un sunet diferit deoarece a fost schimbat arborele cotit și intervalul de aprindere. Cei de la BMW spun că rezultatul cel nou le apropie de sunetul unui motor cu doi cilindri în V, dar fără vibrațiile asociate.

Cadrul a fost schimbat, iar rezervorul este poziționat într-o poziție convențională, în fața șeii și deasupra motorului. Furca față este nouă, iar brațul oscilant spate a fost îngroșat și are un arc central și este oferit opțional cu un sistem electronic de reglare a fermității amortizării.

Încă din standard, cele două motociclete au ABS și ASC, precum și moduri de rulare speciale pentru ploie, șosea și off-road. Opțional este oferit un bord digital, care se bazează pe un afișaj TFT full-color de 6.5 inch diagonală. ABS-ul are un mod special de funcționare la cuplarea modului de rulare de off-road, în care rămâne activ pe făță cu un răspuns diferit și este decuplat pe spate.

Previous post

Mitsubishi pregătește încă un SUV în gama sa

Next post

Honda Ridgeline a debutat în SUA: primul pick-up cu sistem audio în benă

No Comment

Leave a reply