Home»Noutati»Diverse»Aznom Atulux: Conversie de 220.000 de euro bazată pe un pick-up

Aznom Atulux: Conversie de 220.000 de euro bazată pe un pick-up

0
Shares
Pinterest Google+

Aznom este o companie despre care probabil nu ați auzit până acum. Nicio problemă, italienii nu sunt deranjați de lipsa celebrității internaționale, pentru că așa au putut lucra în tihnă la un proiect special numit Atulux.

Vorbim despre o conversie de lux a lui Ram 1500. Da, italienii au luat un pick-up american și l-au transformat într-o mașină de lux pe șasiu. A fost păstrată caroseria de pick-up, dar aceasta este lungită, iar bena a fost acoperită și transformată într-un portbagaj. Rezultatul final are aproape șase metri lungime și costă 220.000 de euro.

Italienii au adăugat material pentru antifonare, o suspensie pneumatică și frâne mai performante cu discuri de 16.5 inch pe făță și 15 inch pe puntea spate. Motorizarea nu a fost modificată, dar clienții ar putea să ceară resurse în plus dacă motorul standard al lui Ram 1500 nu este suficient. În orice caz, este evident că acest vehicul nu este făcut să meargă deosebit de rapid sau să tracteze greutăți.

În plus față de un Ram obișuit, remarcăm un spate modificat, o trapă pentru ocupanții locurilor din spate și un habitaclu schimbat complet. Consola centrală este finisată în stejar, în timp ce ocupanții celor patru locuri sunt răsfățați cu piele bubuck și ornamente îmbrăcate în Alcantara sau realizate din alt sortiment de lemn, după preferințe.

Locurile din spate mai au la dispoziție o consolă Xbox, două ecrane LCD de 17 inch montate pe tetiere, un aparat de espresso, un frigider pentru șampanie, un mic bar cu licori mai tari și un sistem audio cu zece difuzoare și un subwoofer care totalizează 1200 de wați.

Previous post

Volkswagen Amarok primește un pachet de tuning de 20.000 euro de la BBM

Next post

Borgward a prezentat două modele noi: BX6 și BXi7

No Comment

Leave a reply