Home»Off-road»Evenimente offroad»Aventura se mută în centrul țării: Vino la Agnita Free Spirits Ride între 02-05 august!

Aventura se mută în centrul țării: Vino la Agnita Free Spirits Ride între 02-05 august!

0
Shares
Pinterest Google+

Agnita Free Spirits Ride este un eveniment off-road derulat în perioada 2-5 august 2018.

Spre deosebire de alte competiții din calendar, aceasta este o întâlnire prietenească deschisă pentru toate vehiculele 4×4, indiferent de nivelul de pregătire al acestora. Organizatorii evenimentului ne-au asigurat că există trasee pentru orice model cu tracțiune integrală.

Pe lângă clasele Standard și Open, există și Moto&Quad, deci poți participa cu un ATV sau o motocicletă de cross, dacă ai așa ceva. O noutate interesantă este clasa pentru însotitori, numită Holiday, care include lecții de călărie, drumeții și vizite la Biserici Fortificate. Respectivele vizite sunt achitate separat.

Înscrierea se face online pe site-ul Agnita Free Spirits, puteți să dați click de aici pentru a-l accesa direct. Partea formală a evenimentului, împreună cu inspectia tehnică, are loc la patru kilometri de Agnița, la complexul Pensiunea Elisabeta-Centrul Țării.

În funcție de preferințe, puteți să vă cazați la cort într-o zonă special amenajată, respectiv la Pensiunea Elisabeta. Cel de-al doilea caz va adăuga costul sejurului la taxa de participare. Indiferent de clasa aleasă, taxa este de 320 de lei și include mâncarea pe toate zilele de desfășurare a evenimentului, inclusiv pe traseu.

Zona de campare are dușuri cu apă caldă și toalete, iar parcarea este păzită, la fel cum este și camping-ul. Participanții se vor bucura și de o petrecere dedicată, precum și de Wi-Fi gratuit, asistență medicală în caz de nevoie și mai multe forme de divertisment la fața locului.

Previous post

A apărut nr.21 al revistei 4x4 Adventure!

Next post

Mercedes-Benz Clasa X ar putea primi și un V8

No Comment

Leave a reply