Home»Noutati»Auto»Automobile Bavaria Group rămâne lider de piață în materie de BMW

Automobile Bavaria Group rămâne lider de piață în materie de BMW

0
Shares
Pinterest Google+

Automobile Bavaria Group a anunțat o creștere totală a vânzărilor de peste 15% în 2017 față de anul precedent în materie de automobile noi și rulate în România.

Datorită acestor rezultate, Grupul Automobile Bavaria se bucură de o poziție de lider în materie de vânzări de BMW în țara noastră. Mai mult decât atât, cei de la Automobile Bavaria au livrat peste 80% din volumul total de vehicule electrice și hibride plug-in marca BMW din România.

Aceeași companie a livrat aproximativ 3000 de unități în țară anul trecut, suficient pentru 65% din toate modelele mărcii bavareze care au fost înmatriculate în țara noastră, pe lângă toate modelele MINI noi care au ajuns să aibă numere de România.

Automobile Bavaria Group are 24 de ani de activitate în România, timp în care au livrat peste 40.000 de vehicule și au înregistrat peste un milion de vizite în atelierele de service autorizate ale mărcilor BMW, MINI și Rolls-Royce. Același concern reprezintă cea mai mare rețea de deleri BMW din Europa Centrală și de Est și a avut o cifră de afaceri de 136 de milioane de euro anul trecut.

În materie de rețea, Automobile Bavaria are 12 locații de service autorizate, iar acestea au fost vizitate de 56,710 autovehicule anul trecut, adică aproximativ 30% din totalul parcului auto BMW cu o vechime de zece ani înmatriculat în România. Gradul de satisfacție a clienților a fost menținut la peste 90%, spun reprezentanții rețelei de dealeri.

BMW X3, SUV-ul care a primit anul trecut o nouă generație și este liderul de vânzări al rețelei de dealeri Automobile Bavaria în 2017, are peste 4000 de unităti livrate la noi în țară din 2003 până în prezent. Pe locul doi la vânzări este X1, urmat de X5. Cel din urmă este lider la vehicule rulate, cu 140 de unități livrate anul trecut.

Printre noutățile acestui concern se numără și serviciul de închiriere auto premium, Bavaria Mobility, care a primit o flotă de 80 de automobile în urma unei investiții de peste trei milioane de euro. Respectiva flotă va crește la 140 de unități și va oferi noi servicii în cursul acestui an.

Gama BMW Motorrad a înregistrat vânzări de peste 160 de unități anul trecut în România prin cei de la Automobile Bavaria, iar segmentul de automobile rulate a crescut în volum cu peste 33%, trecând de 1.000 de vehicule livrate.

Previous post

Kia pregăteste un crossover low-cost inspirat de conceptul SP

Next post

Rescue 4x4, oamenii care te ajută când rămâi împotmolit

No Comment

Leave a reply