Home»Noutati»Diverse»Auto Total Business Show (ATBS) 2023 a reunit peste 44.000 de pasionați și curioși de automotive

Auto Total Business Show (ATBS) 2023 a reunit peste 44.000 de pasionați și curioși de automotive

0
Shares
Pinterest Google+

În weekend-ul 10-11 iunie, Romexpo s-a transformat în gazda unui show de automotive al cărui actor principal a fost francezul Julien Perret, vicecampion mondial de trial. Pe lângă trick-urile la limita fizicii executate de Perret, vizitatorii ATBS 2023 s-au bucurat și de un spectacol de drift și de un adevărat challenge om versus mașină.

În Pavilionul Central, peste 130 de standuri au transformat spațiul într-o vitrină dedicată inovației și celor mai noi tendințe din industria de automotive. A fost locul unde producători de top de piese auto originale și aftermarket, au adus în prim-plan noutățile. Iar în exterior au avut loc showul de freestyle creat de Julien Perret, demonstrațiile de drift ale campionilor Adrian Liviu Băluț (RO), Cosmin Ciontu (RO), Silvio Gotsev (BG), Ștefan Mladenov (BG) și Florin Costea (RO).

Challenge om vs. mașină: colosul Vlad Leahu și echipa sa de Strongmen (Iulian Moțoc, Gabriel Păun, Srieh Mutasem, Ioan Alexandru Cristolovean) au oferit un spectacol unic de forță. Răsturnări de anvelope de 400 kg, îndreptări cu peste 300 kg, camioane de 14 tone deplasate pe o distanță de 30 de metri în doar 21 de secunde, au fost doar câteva dintre atracțiile acestei părți a ATBS 2023. 

„Auto Total Business Show, evenimentul anului în business și tehnologie auto, a atras peste 44 000 vizitatori peste weekend. Au fost două zile de discuții inspirate și prezentări inovatoare, unde profesioniștii din industria reparațiilor auto au avut oportunitatea să se conecteze, să învețe și să descopere noutăți de interes. Workshop-uri practice și prezentări de cazuri de succes au oferit participanților perspective valoroase și soluții aplicabile la provocările curente ale industriei” declară Gabriel Zane, Director Marketing, AD Auto Total.

Previous post

MX Junior 2023 se desfășoară în iulie la TCS Racing Park - o premieră pt România

Next post

Dacia și-a anunțat prezența la Raliul Dakar, începând cu 2025

No Comment

Leave a reply