Home»Noutati»Diverse»Asta da jucărie: Traxxas R/C Bronco

Asta da jucărie: Traxxas R/C Bronco

0
Shares
Pinterest Google+

Mașinuțele radiocomandate sunt văzute adesea drept jucării, însă unii producători, precum Traxxas, au reușit să treacă peste acest nivel și să propună replici fidele la scără ale autovehiculelor reale.

În cazul de față, avem un Traxxas R/C Bronco, construit pe un șasiu din oțel. Radio-modelul cu design retro are un unghi de atac de 63.82 grade și un unghi de degajare de 43.22 grade. Cântărește mai puțin de trei kilograme și are o lungime de 20 de inch.

Modelul din imaginile de mai jos imită cu succes un Ford Bronco din 1979 și are tracțiune integrală, un diferențial și o transmisie cu două trepte și cu posibilitatea de schimbare a acestora din telecomandă. Mai mult decât atât, are hill holder și patru profiluri de rulare, de la Sport la Crawl.

O asemenea „jucărie” te costă 480 de dolari și poate să îți ofere distracție de fiecare dată când ieși într-un loc în care să o poți folosi liniștit. Toate electronicele de la bord sunt rezistente la apă, spune producătorul, deci vei fi în regulă câtă vreme nu ajunge în lac. E prea mult pentru un cadou pe care ți-l faci singur?

Previous post

Italian Baja deschide sezonul 2018 de cross country în Italia

Next post

Volvo trece la motoare cu trei cilindri: XC40 îl primește pe primul

No Comment

Leave a reply