Home»Video»Analiză video – Conceptele expuse în cadrul Jeep Easter Safari

Analiză video – Conceptele expuse în cadrul Jeep Easter Safari

0
Shares
Pinterest Google+

Colegii de la Motor1 au ajuns la Jeep Easter Safari 2016 și au avut ocazia să pună mână pe cele șapte concepte pregătite de producătorul american.

După cum deja știți, în cadrul Jeep Easter Safari am făcut cunoștință cu : Jeep Crew Chief 715, Jeep Shortcut, Jeep Renegade Commander, Jeep Comanche, Jeep FC 150, Jeep Trailcat și Jeep Trailstorm.

Fiecare dintre aceste exemplare au fost atent modificate pentru a expune cât mai clar istoria și capacitățile modelelor. Jeep Trailcat duce mai departe numele pe care îl poartă. Sub capota lui a fost montat motorul V8 Hemi de 6,2 litri care produce 707 cai putere și care se află și sub celebrele Dodge Charger și Challenger Hellcat. În afara motorului, Jeep Trailcat vine cu axe speciale, cu anvelope dedicate off-roadului și cu elemente de siguranță menie să protejeze “organele interne”.

Un american adevărat cu siguranță a avut acasă un Jeep FC 150. Dacă nu, Jeep vine acum la Moab cu un concept bazat pe originalul model. Mașina folosește platforma CJ-5 și vine cu axe speciale, cu anvelope de off-road de 33 de inchi și cu interior demn de anii ’60.

Iată analiza video.

Previous post

Mercedes-Benz Vito Marco Polo primește îmbunătățiri

Next post

Volkswagen Tiguan primește două motorizări noi

No Comment

Leave a reply