Home»Off-road»Evenimente offroad»Agnita Free Spirits Ride 2018: Încă vă puteți înscrie

Agnita Free Spirits Ride 2018: Încă vă puteți înscrie

0
Shares
Pinterest Google+

Agnita Free Spirits Ride va avea ediția cu numărul zece în prima săptămână a lunii august.

Lista de înscrieri este încă deschisă, iar Agnita Free Spirits Ride promite o întâlnire prietenească între cei pasionați de off-road. În timp ce alte evenimente sunt doar pentru profesioniști sau doar pentru amatori, Agnita Free Spirits Ride este deschisă pentru orice vehicul 4×4, indiferent cât de talentat este șoferul său și cât de pregătit este vehiculul pentru teren accidentat.

Există o clasă și pentru motociclete și quad-uri, dar și activități pentru însoțitori. Vorbim despre drumeții, lecții de călărie sau vizite la Biserici Fortificate din zonă. Fiind un eveniment derulat în centrul țării, însoțitorii au ce vedea.

Vă puteți caza la cort sau la o pensiune, cea din urmă fiind achitată separat. Taxa de participare este de 320 de lei și include mâncarea pe care o veți primi pe parcursul fiecărei zi a evenimentului, inclusiv pe traseul off-road.

Dacă alegeți zona de campare, veți găsi dușuri cu apă caldă și toalete, iar parcarea și camping-ul sunt păzite. Există și Wi-Fi gratuit și asistență medicală pentru orice participant sau însoțitor.

Înscrierea se face online pe site-ul Agnita Free Spirits, puteți să dați click de aici pentru a-l accesa direct.

Previous post

Kia Niro EV a debutat comercial, urmează lansarea europeană

Next post

Red Bull Romaniacs 2018 a ajuns la final: Cine sunt câștigătorii

No Comment

Leave a reply