Home»Noutati»Auto»Aceeași Mărie, dar cu o altă pălărie. Faceți cunoștință cu noul Renault Koleos

Aceeași Mărie, dar cu o altă pălărie. Faceți cunoștință cu noul Renault Koleos

0
Shares
Pinterest Google+

În urmă cu câteva zile, Renault a demarat campania de teasing pentru noua generație Koleos. Din greșeală, prima fotografie oficială a ajuns pe internet, iar fanii mărcii din Franța au avut ocazia să vadă o parte din ce au pregătit designerii Renault.

Astăzi, Renault a expus la Beijing noua generație Koleos. Deși numele este cunoscut, modelul este cu totul diferit. Noul Koleos a crescut serios în dimensiuni, are o platformă nouă și motorizări mai performante.

Dimensiunile lui Koleos au crescut atât de mult încât spațiul la genunchi pentru pasageri este de 30 de centimetri, iar poziția de conducere este mai sus cu 15 centimetri față de sedanurile din gamă.

Totodată, Renault anunță că SUV-ul său va beneficia de un sistem de tracțiune integrală nepermanentă și promite performanțe decente în off-road (garda la sol de 21,3 centimetri). Sub capotă, Renault Koleos va fi disponibil cu trei motoare, două diesel și un benzinar, cu puteri cuprinse între 130 și 175 CP. Cilienții vor avea de ales între o cutie manuală și una automată, X-Tronic.

Interiorul va beneficia de sistemul R-Link 2, iar șoferii vor avea la dispoziție o gamă bogată de sisteme de asistare a conducerii (frânare automată la viteze de peste 40 km/h, monitorizare a unghiului mort, monitorizare a distanței față de mașina din față, avertizare la părăsirea benzii).

Noua generație Renault Koleos va fi produsă atât în China, cât și în Coreea de Sud și va ajunge pe 80 de piețe la nivel global.

Previous post

Praf și pulbere - Atenție, plouă cu Humvee-uri!

Next post

Ruta Dakar 2017; se ajunge in Paraguay; 6 zile la peste 4000 de m altitudine

No Comment

Leave a reply