Home»Editia tiparita»A apărut ediţia iunie-iulie a revistei 4×4 adventure!

A apărut ediţia iunie-iulie a revistei 4×4 adventure!

3
Shares
Pinterest Google+

 

Din 8 iunie găseşti pe piaţă noul număr al revistei 4×4 Adventure.
În această ediţie îţi propunem o serie de materiale exclusive cu VAMTAC S3 – un vehicul blindat din dotarea Armatei Române, dar şi cu J8, Jeep-ul militar care ar putea fi asamblat în ţara noastră.

La rubrica Descoperă te purtam catre lacul Fundata cu Renault Kadjar pentru a descoperi o noua activitate de vară, kitesurfingul, iar la capitolul destinaţii pe Glob avem povestea fascinantă a Coreei de Sud văzută de colega noastră, dar şi o expediţie moto inedită cu trei oameni, un Ural şi 41 de ţări vizitate într-o vară.

Pentru pasionaţii de vehicule clasice am găsit unul dintre primele exemplare ARO 24, iar pentru cei interesaţi de rally-raid am adus în paginile noastre vedeta competiţiilor locale – DaKia şi povestea unei transformări miraculoase. Avem rezumatul celor mai importante competiţii de off-road şi rally-raid la care am participat, dar şi detalii interesante din cariera celui mai cunoscut motociclist român – Mani Gyenes.

Acestea sunt doar o parte dintre materialele pe care ti le-am pregatit in numarul iunie-iulie. Rasfoind revista vei afla informatii despre multe alte lucruri, gasesti inclusiv sfaturi despre hamace si o scurta poveste a ochelarilor de soare.

Revista 4×4 Adventure costa 9,9 lei si se gaseste in magazinele din reteaua Inmedio si la distribuitorii de presa din Aeroportul Otopeni.

Previous post

Off-Road retro la ATA in weekendul 9-10 iulie

Next post

Ford Ranger M-Sport, un fel de mini-F-150 Raptor

No Comment

Leave a reply