Home»Editia tiparita»A apărut ediția august-septembrie a revistei 4×4 adventure!

A apărut ediția august-septembrie a revistei 4×4 adventure!

0
Shares
Pinterest Google+

Numărul 10 al revistei 4×4 adventure este deja pe piață! În această ediție vă prezentăm proiectul Romania pe Contur – prima expediție 4×4 pe frontiera României și povestea celor 3.200 km parcurși cu trei Dacia Duster în cele mai neașteptate condiții.

Avem teste în premieră cu noile Peugeot 2008, Volkswagen Amarok și Toyota Hilux, dar și noutăți despre cele mai recente apariții și evenimente din zona auto.  Pentru rubrica Retro am găsit o ediție limitată ZIL 157 cu 1.000 km la bord, iar pentru pasionații de modificări am făcut cunoștință cu o mașină de rally raid construită de la zero în România de un italian.

Avem și de această dată un jurnal de călătorie captivant – Zabia, povești despre oameni și activități interesante, dar și detalii complete din zona tehnică, despre cum se alege și se montează corect un snorkel, ori detalii ale vieții în sălbăticie și secrete ale bucătăriei de campanie. Nu am ratat nici evenimentele sportive importante ale verii, etapa de la Piatra Neamț și Red Bull Romaniacs, despre care  am pregătit retrospective detaliate chiar de la fața locului.

Revista 4x4adventure costă 9,9 lei și se găsește în magazinele din rețeaua Inmedio și în aeroportul Otopeni, iar de acum este disponibilă și cu abonament!

Previous post

Carmen Poenaru, prima romanca participanta in ”Mondialul de Rally-Raid”

Next post

Cu SsangYong Tivoli pe urmele unui sport cool de vara, stand up paddle

No Comment

Leave a reply