Home»Editia tiparita»A aparut editia aprilie-mai a revistei 4×4 Adventure!

A aparut editia aprilie-mai a revistei 4×4 Adventure!

0
Shares
Pinterest Google+

Din 20 aprilie gasesti pe piata noul numar al revistei 4×4 Adventure.
In aceasta editie ai detalii despre cea mai capabila masina din dotarea Politiei Romane – un Jeep Wrangler modificat pentru interventii in teren accidentat.
La capitolul teste in premiera avem noile KIA Sportage, Nissan Navara si Jaguar F-PACE. Roxana Ciuhulescu, noua noastra colega, a vazut cum se descurca F-PACE pe un circuit de NASCAR.
Expeditiile si povestile de calatorie nu ne lipsesc nici in acest numar. Te vei delecta cu aventuri in jungla malaeziana si in Africa si vei descoperi drumul fierului din Banatul Montan. Am pornit cu Dacia Duster prin Banat pe urmele Turnului Eiffel. Ce am descoperit si care este legatura acestui monument din Paris cu Romania si chiar cu Muzeul Locomotivelor cu Abur din Resita afli in rubrica ”Descopera”.
Aventura de 14 luni in Africa a doi temerari, Ana si Ionut s-a transformat intr-o carte si a generat intrarea in limba romana a cuvantului oyibo. Ce inseamna mai exact afli din aventura pe doua roti pe care ti-o prezentam in acest numar.
Ne place sa descoperim oameni cu care avem lucruri in comun si mai ales pasiune pentru tot ce inseamna outdoor. Numarul acesta ti-l prezentam pe Costin Fantana, presedintele Comisiei Nationale de Off-Road.
La rubrica Retro vei descoperi indeaproape un Pinzgauer 6×6, iar la second-hand aflai cum se prezinta Grand Vitara dupa mai multi ani de exploatare.

Acestea sunt doar o parte dintre materialele pe care ti le-am pregatit in acest numar. Rasfoind revista vei afla informatii despre multe alte lucruri, gasesti inclusiv sfaturi despre echipamentul de tracking si povestea tigarilor de foi.

Revista 4×4 Adventure costa 9,9 lei si se gaseste in magazinele din reteaua Inmedio si la distribuitorii de presa din Aeroportul Otopeni.

Previous post

Spre nord! Pe urme de... Ural si Kamaz - Siberia

Next post

Noul pick-up Fiat Fullback și Jeep Renegade 75th Anniversary vor fi prezentate la Salonul Auto Moto

No Comment

Leave a reply