Home»Noutati»Diverse»Yamaha lansează un nou motor de barcă, gândit pentru pescari

Yamaha lansează un nou motor de barcă, gândit pentru pescari

0
Shares
Pinterest Google+

Yamaha a publicat primele imagini și informații despre F80, un nou motor de barcă destinat pasionaților de activități nautice.

Motorul F80D este gândit și pentru pescari, deoarece funcționează cu un sistem variabil de injecție și de control al clapetei de accelerație, ceea ce permite operarea la o turație mai mică de ralanti și creșterea ei în pași de 50 rpm fiecare. Pe scurt, te poți deplasa cu ambarcațiunea ta într-un mod mai silențios.

În comparație cu unitățile pe care le înlocuiește, propulsorul cel nou este mai silențios, mai economic și mai ușor. Clienții au la dispozitie conectarea la ceasuri de bord digitale și accesarea multor funcții de control prin acestea.

Când vine vorba să acoperi mile nautice mai repede, unitatea de 1.832 centimetri cubi, cu patru cilindri în linie, poate să ofere până la 80 CP la elice, ceea ce este mai mult decât suficient pentru o repriză de pescuit. Pe deasupra, aceasta cântărește doar 170 de kilograme, o masă mai redusă decât cea a multor competitori – spun creatorii săi.

 

Previous post

Kawasaki prezintă Mule Pro-FXR, o utilitară de 812 cmc

Next post

Aventură cu trei VW Bulli clasice: 20.000 km în trei luni

No Comment

Leave a reply