Home»Noutati»Diverse»Wild Bear Trophy 2015 a luat sfârșit. Clasament oficial și galerie foto

Wild Bear Trophy 2015 a luat sfârșit. Clasament oficial și galerie foto

0
Shares
Pinterest Google+

A doua etapa din Campionatul National de Offroad – WILD BEAR TROPHY –  s-a desfășurat la Piatra Neamț și a fost organizată de Kamikaze Offroad Club împreună cu Club Off Road Piațra Neamț. Competiția s-a desfășurat în perioada 29-31 mai și a adunat la start cele mai bune echipaje naționale la clasele Standard, Open și Extrem. Aceasta a solicitat la maxim piloții în cele patru circuite de îndemânare, în timp ce navigatorii au avut o misiune mai ușoară prin prisma lipsei de precipitații și a unui roadbook fără greșeli.

La start s-au aliniat șapte echipaje pentru clasa Extrem, 17 pentru clasa Open și 21 pentru clasa Standard. Lupta pentru podium s-a purtat până în ultima clipă la clasele Standard si Extrem, în timp ce la clasa Open câștigătorii s-au detașat din a doua zi de concurs, după o problemă mecanică survenită în prima zi.

Totalizând 68 km la clasa Extrem,  80 km la clasa Open și 220 km la clasa Standard, traseele au fost foarte tehnice, cu trecere peste obstacole și necesitând foarte multă îndemânare în teren. Lipsa ploii a ușurat cele două zile de traseu, dar cu toate acestea, opt dintre echipaje au fost nevoite să abandoneze din diferite motive.

Podiumul a fost revendicat la clasa Extrem de Andi Vișoiu/Romică Chiriac, locul II de Mihai Pascu/Laurențiu Dobrică, iar locul III de Sorin Miron/Radu Chelaru.

La clasa Open s-au ridicat pe podium echipajul Tudor Claudiu Ion/George Bobu, urmat de Florian Danci/Marius Pasca, iar pe locul III de Romeo Andrieș/George Popa.

La clasa Standard s-au evidențiat în ordine echipajul  Marius Ștefan/Ștefan Szekely pentru locul I, echipajul  pentru locul II Sorin Manea/Ioana Manea și echipajul Nicușor Duică/Nicoleta Duică pentru locul III.

 

Kamikaze Off Road Team/Foto: Sebastian Popescu

Previous post

Mitsubishi Pajero ajunge în Europa în această vară - Detalii complete

Next post

2015 Baja 500 - Off-roadiști vi se pregătește ceva între 4 și 7 iunie

No Comment

Leave a reply