Home»Off-road»Evenimente offroad»White Enduro 2017: Cursă pe zăpadă în Arena Platoș Păltiniș

White Enduro 2017: Cursă pe zăpadă în Arena Platoș Păltiniș

0
Shares
Pinterest Google+

White Enduro este o competiție pregătită să aibă loc în data de 28 decembrie 2017 în Complexul Arena Platoș Păltiniș.

Participanților li se garantează o cursă inedită și posibilitatea de a câștiga o participare la ediția 2018 a Red Bull Romaniacs. Echipa care administrează complexul din Munții Cindrel a pregătit această competiție pentru a lega o punte între sporturile de iarnă practicate în acea zonă și sporturile cu motor.

White Enduro va folosi o parte dintre traseele ediției 2017 a Red Bull Romaniacs, mai precis pe cele de lângă pârtiile de schi de la Arena Platoș Păltiniș, din județul Sibiu. Concurenții vor putea alerga atât cu pneuri cu ținte, cât și cu pneuri clasice de enduro sau motocros, iar aceasta este și modalitatea în care vor fi împărțite grupele de concurenți.

Mai departe, fiecare dintre cele două categorii de rideri se vor împărți între clasele A și B. Clasa A va parcurge cel mai dificil traseu de la White Enduro. Cursa are calificările programate în după-amiaza zilei de 28 deembrie, iar riderii vor fi nevoiți să parcurgă un turo care are o lungime cuprinsă între patru și 10 kilometri, în funcție de condițiile meteo ale zilei.

Cursa va avea loc după lăsarea întunericului, iar concurenții vor trebui să parcurga între trei sau cinci tururi, în funcție de condițiile meteo. Fiecare concurent va putea câștiga un voucher de înscriere la ediția din iunie 2018 a celui mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs.

Previous post

Land Rover Defender ar urma să primească o versiune 100% electrică

Next post

VIDEO: Cât de repede poți să mergi cu un brad pe plafon

No Comment

Leave a reply